Тошко Йорданов завърза интригата! Какво се случва с втория мандат

Ако се разпаднат ДПС, се върви по закон - след тях са ПП-ДБ

Тошко Йорданов завърза интригата! Какво се случва с втория мандат | StandartNews.com

Източник: БНТ

"Има такъв народ" е готова за разговори за съставяне на правителство с третия мандат, стана ясно от изявление на председателя на парламентарната й група Тошко Йорданов на влизане в парламента.

"Вместо да ми задавате въпроси, по-добре намерете социолозите, защото според тях ние в момента трябваше да управляваме с ГЕРБ. Ако се разпаднат ДПС, се върви по закон - след тях са ПП-ДБ, така че президентът ще следва реда. Истината е, че ние казахме, че ще отправим покана към всички партии, ако третият мандат дойде при нас. Логично е да говорим с партиите", обърна се той към репортерите.

"Ще говорим с всички партии как ви звучи", отговори той с въпрос на въпрос за съдбата на втория мандат.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Мнение
преди 2 дни

Малък комплексиран мазен вулгарен клоун е този! Изсипваше перманентно помия, кленети и интриги върху ПП-ДБ, неуморно се опитваше да дискредитира ПП-ДБ в очите на чалгализираната популация и българсщите избиратели. Сега всички искали да се отъркат в ПП-ДБ и да управляват с тях! ПП-ДБ бяха единствените, които работеха здраво и съвестно за благото на България, въпреки помията и компроматите, с която ги заливаха всички други партии!

Откажи