Тошко Йорданов разкри най-големия проблем

Българите се обезверени, каза председателят на ПГ на ИТН

Тошко Йорданов разкри най-големия проблем | StandartNews.com

По-големият проблем е, че хората не излизат да гласуват, ако го правят, това ще се отрази срещу купуването на гласове. Това коментира Тошко Йорданов от “Има такъв народ” по Дарик радио.

“Хората имат свободна воля, за да отидат да гласуват те трябва да осъзнаят какво значи всъщност гласуването и да осъзнаят личната си гражданска отговорност, защото зад правото на гласуване хора преди нас са умирали и страдали, за да могат да гласуват и да вземат решения. Отказването от тази отговорност те превръща в роб”, коментира Йорданов.

По думите му хората до голяма степен са отвратени и обезверени от ситуацията. Според Йорданов до голяма степен към игнориране на изборния процес имат роля и медиите. Тези, които имат мозък, се опитват да обяснят другата гледна точка - че силата е в избирателите, заяви политикът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Ganster
преди 3 часа

Иcкатe напълно нови yсещания в CEKCA? Tогава тpябва да опитате това нещо:----- https://do.my/xpro

Откажи
Дони
преди 2 часа

Гласувала съм винаги,на всеки избор.Сега започвам да се замислям,че от моето гласуване полза няма-и да гласувам и да не гласувам е все тая,нищо не се променя,а напротив...Роят се партии и си мисля,че точно с моето гласуване (и други,като мен) сме причина за роенето им...Та променете го този закон,стига са получавали пари.Тази "класа",която получава пари,за да се кандидатират на избори я игнорирайте,променете закона.

Откажи