Станислав Анастасов: Номерът с фалшивите писма на дерибеите няма да мине

Опитват се да нагнетяват страстите, каза зам.-председателят на ДПС

Станислав Анастасов: Номерът с фалшивите писма на дерибеите няма да мине | StandartNews.com

Всеки, който е имал паролата за моя имейл, може да я е дал на друг. Но мисля, че кръгът е ясен на хората. Това заяви пред ПИК зам.-председателят на ДПС Станислав Анастасов на въпрос кой е пуснал от негово име имейл до посланиците на ЕС и НАТО.

ВИЖ ОЩЕ: "Капитал" пали фитила в ДПС! Станислав Анастасов разкри заговор

Както "Стандарт" съобщи снощи, сайтът "Капитал" разпространи "писмо", за което твърди, че е подписано от зам.-председателя на ДПС Станислав Анастасов. В него на посланиците се казвало, че почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган е провалил избора на евроатлантическо правителство и така е направил хибридна атака в полза на Русия. 

ВИЖ ОЩЕ: Първи подробности за фалшивото писмо на ДПС. Кой стои отзад?

Глупости! Няма такова писмо, това е фалшификат, опроверга информацията още снощи Станислав Анастасов. По думите му 7-8 души са имали паролата за имейла му, от който въпросният документ е разпратен.

ВИЖ ОЩЕ: Пеевски: Доган е на ход! Всичко съм направил, за да сме заедно

"Тепърва ще се установява кой е. По-големият въпрос е кой се опитва да взриви единението на ДПС. Няма никакво съмнение, че този фалшификат е направен единствено с тази цел", коментира пред ПИК зам.-председателят на ДПС.

ВИЖ ОЩЕ: Пеевски: Няма тема Доган-Пеевски, има тема Пеевски и дерибеите

"На вчерашното заседание на областните ръководители на ДПС присъстваха почти всички. Липсваха единствено тези, които са се поддали на натиска", уточни той.

По думите му най-вероятно ще има заседание на парламентарната група на ДПС този следобед.

"Всеки от нас е направил най-доброто за успокояване на страстите. Както виждате, дерибеите правят точно обратното - с фалшиви писма и с фейкове се опитват да нагнетяват страстите. Няма да им мине номерът", заключи Анастасов.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Nikos
преди 1 месец

Има лекарство, което ви позволява да удължите младостта. Cлед седмица на приемане: ерекцията е супер, енергията е 2 пъти повече, започна да отслабва и като цяло се чувства млада. Съветвам всички да опитат, защото животът е сам-- https://da.gd/wirex

Откажи