Слави с много емоционален пост! Разпердушини „Промяната“

Той припомни и за катастрофата край Аксаково с автомобил на НСО, в който пътуваше Кирил Петков

Слави с много емоционален пост! Разпердушини „Промяната“ | StandartNews.com

Източник: БТА, архив

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов изригна в емоционален пост във Фейсбук, в който коментира последните новини от българската политика и хвърли нова порция обвинения към "Продължаваме промяната-Демократична България".

„Има някои български поговорки, които са меко казано отвратителни. Едната е - “Преклонена главица, сабя не я сече”. Тоест, навеждай се, бъди наведен и няма да има проблем. Сещам се за много такива хора, които са следвали поговорката. А другата е - “Всяко чудо, за три дни”. Тоест, каквото и да направиш, добро или лошо, след няколко дни всички ще го забравят. За съжаление, и това е вярно. Обаче, аз помня и сега ще ви задам няколко въпроса“, написа Трифонов.

„Кои партии управляваха страната ни почти една година? Помните ли? Помните ли кои бяха хората, които крещяха “Нито глас за Пеевски” и “Трябва да пенсионираме Борисов”, а после седнаха в скута на Пеевски и висяха пред кабинета на Борисов? Помните ли, че подписите на Христо Иванов и Кирил Петков стояха редом до тези на Бойко Борисов и Делян Пеевски, за да променят по най-вредния и абсурден начин българската Конституция“, попита Трифонов в своя пост.

„Нима забравихте, че за ПП/ДБ, цитирам дословно, Пеевски се е “променил за добро”? Помните ли, че Бойко Рашков и Асен Василев са комуникирали с контрабандисти на официални и неофициални срещи в официални институции като Министерство на Вътрешните работи и Министерство на финансите? Помните ли, че резултатът от тези срещи беше един пудел, захапал пачки евро? После Бойко Рашков се беше снимал със същия пудел - помните ли“, попита още лидерът на ИТН.

На последно място Слави Трифонов припомни и за катастрофата край Аксаково с автомобил на НСО, в който пътуваше лидера на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков, при която загина човек.

„Забравихте ли, че докато НСО бързаше за предизборната кампания на Кирил Петков, блъснаха и убиха човек край Варна? Забравихте ли, че вместо с 60 км в час, за да се спазва закона и ограниченията по пътищата, колата, която возеше Кирил Петков, летеше с над 140 км? Нали помните, че още на следващия ден в нарушение на всички правила, умишлено, преасфалтираха участъка на катастрофата, за да няма следи? Всъщност помните ли, че бяхте излъгани“, написа още Трифонов в своя пост.

„Абсолютно съм убеден, че има много хора, които помнят и които си задават тези въпроси. Както и че има много хора, които нямат нищо общо с поговорките, с които започнах. Защото, ако не беше така, нямаше да има смисъл, нали“, в заключение заяви той.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
22 Коментара
Филипова
преди 1 седмица

Браво Слави всичко е вярно но народа си мълчи

Откажи
Йозо
преди 1 седмица

Нещастни.

Откажи
Курчо
преди 1 седмица

ВЯРНО И ЧЕ СИ ГЛУПАК СЪЩО АКО НЕ ЗНАЙШ В ЛАЙНОБЪРКАЧКАТА БЪЛГАРИЯ

Откажи
ТЪШАК
преди 1 седмица

ТО СЪЩО Е ВЯРНО И ЧЕ ГАНЬОВЦИТЕ СА ПРАЯНИ НА МАЙНАП АМА НЕЙСЕ

Откажи
Дшзк
преди 1 седмица

Помияра си е ПОМИЯР

Откажи
КОНЕЦ ФИЛМА
преди 1 седмица

ТОЯ ДЪЛГУЧ Е КАТО ВСИЧКИ ПИШМЯН ПАТРИОТИ НЕБЪЛГАРИ ФОКУСНИЦИ ГОЛЯМО ДЪЛГО НИЩОООООООООО

Откажи
Дшзк
преди 1 седмица

Вежди: Слави да не забравя: Когато той пееше на ушичките на проктаджии, аз бях на тяхната маса https://www.novinite.bg/articles/254353/Vejdi-Slavi-da-ne-zabravya-Kogato-toj-peeshe-na-ushichkite-na-proktadjii-az-byah-na-tyahnata-masa

Откажи
КДК
преди 1 седмица

Станиславе Никога не съм гледал твое предаване,телевизия и слушал твое творение просто си ми Тре,Тре Антипатик.Аз съм мъж по голям и от Бати ти Бойко с когото си бил приятел не те ли е срам от поведението и еквилибристиките които правиш в живота.Чоек може да живее нормално и без да е потънал до ушите като теб в Л..на язък,че си двуметрова сопа за бруляне на орехи.Много,Много Жалко Същество!!!Наистина няма по прост Народ!!!

Откажи
С И С
преди 1 седмица

Ти ли си по-голям от Бойко бе ШМАТКА!?Ти дори не можеш да пишеш.

Откажи
БАЙ ТОШО
преди 1 седмица

КАЧИ СА НА У...Я И ИЗЛИТАЙ

Откажи
Курчо
преди 1 седмица

ЕБАХ ВИ ЕБАНЕТО КАЛПАВО ДЪЛЪК АМА МНОГО ПРОСТ КАКЪВ ШОУМЕН ЦИРКАДЖИЯ БЕЗ ЦИРК

Откажи
Xbr4wl
преди 1 седмица

Наи вярното е че Докато има балъци ще има и тарикати. Трифонов е и от двете.ПроЗ на галош и помазан от Господ.

Откажи
Боб Фос
преди 1 седмица

Сливчо три пъти спасяваш тиквон от затвора....не всичко са парите...ОНЯ ГОРЕ ГЛЕДА.....И ТЕ НАКАЗВА!!!

Откажи
МИНДЬО
преди 1 седмица

АМЧИ ДЪЛГУЧА Е НАКАЗАН ПО РОЖДЕНИЕ НЕ СЕ ЛИ ВИЖДА КЬОРАВИ ЛИ СТЕ

Откажи
Jay
преди 1 седмица

Ще повърна от този клоун който "забавлява" ъндърграунда от 90-те насам и е забравил как изглежда света зад затъмнените му прозорци на къщи и джипове..

Откажи
Димитър Димитров
преди 1 седмица

Напълно подкрепям думите на Слави!

Откажи
Ваня
преди 1 седмица

Един умен човек и за разлика от другите драскачи е и грамотен!

Откажи
Чалгар
преди 1 седмица

Народът помни и как с тиквата се скарахте за една градинка и как плака за другите умрели мутри ....потъни в забрава безсрамнико

Откажи
Абе
преди 1 седмица

И аз не го харесвам като имам в предвид предишното му битие, простащините и лиготиите, угодничеството на мутрите и т. н., Но човек има право да се промени, и това което казва си е абсолютно вярно и заслужава адмирации. Не приемам да има претенции самостоятелно към властта. Докато не се научим да уважаваме избора на хората, конституция и закони, няма да се оправят нещата. Гнус ме хваща като ги гледам тези последните партии как напъват за властта. Слави ако има чест и достойнство, най добре да подкрепи Бойко и да съставят най накрая това правителство. Тогава бих повярвала че е станал отговорен мъж и човек. Другото са ала-бала, експертно правителство, ама откъде пък ще ги вземеш ти тези експерти, не може да са хора от артистичния и творчески елит, управлението на държавата е друго нещо.

Откажи
danko60
преди 1 седмица

Точно така,ама колко хора със сиво вещество го проумяват

Откажи
БоИкОвИсТ
преди 1 седмица

Много позитивни И Много интелигентни

Откажи
Краси Караиванова
преди 1 седмица

Слави , не коментирай толкова злобно и гадно , защото ти си същия...май забрави,че с Бойко М.Б. сте били първи приятели...и още ..още..може да се въздържаш от лоши коментари..

Откажи