Програмата на БСП: 100 спешни мерки за икономиката

Разединението е зад гърба ни, тръгваме заедно и ще се борим за всеки глас, каза Гуцанов

Програмата на БСП: 100 спешни мерки за икономиката | StandartNews.com

„БСП - Обединена левица“ избра знаково да се регистрира за изборите днес, в Деня на независимостта, 22 септември, във Варна. Левицата в Морската столица първа от широката лява коалиция подаде документи за това. „Разделението е зад гърба ни и гледаме напред. Обединени можем много повече“, категоричен беше водачът на листата и председател на парламентарната група на БСП Борислав Гуцанов.

И допълни, че това, че лявото у нас от 1 милион избиратели се е свило до 150 000 гласа на последните избори, е огромен проблем не само за левицата, но и за страната ни. Затова „БСП - Обединена левица“ е решена да се бори за всеки глас и да се обърне към всеки ляво мислещ човек в България.

Гуцанов припомни, че до дни ще бъде представена цялостната програма „За ускорено развитие на България“ със 100 спешни мерки, които ще укрепят икономиката и енергетиката, ще предложат решения в образованието и здравеопазването и ще защитят доходите на хората.

Освен парламентарните избори, БСП ще участва със свои кандидати и на частичните за районни кметове във Варна. В район “Приморски” кандидат е общинският съветник и зам.-председател на БСП-Варна Зорница Василева, а в район “Одесос” - Иван Великов. Местният вот е седмица по-рано, на 20 октомври.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Паргов: Бизнесът и взаимният интерес могат да сложат точката на геополитическите турбуленции

Паргов: Бизнесът и взаимният интерес могат да сложат точката на геополитическите турбуленции

България, като своеобразен център на Балкански полуостров, предвид географското си положение, може и заслужава вниманието на китайските партньори в ра...

Коментирай