ПП вдигнаха градуса на напрежението! Какво решиха за кабинета?

Инфарктни заседания в коалицията

ПП вдигнаха градуса на напрежението! Какво решиха за кабинета? | StandartNews.com

След петчасовото напрегнато заседание на Националния си съвет лидерите на "Продължаваме промяната" запазиха мълчание. На срещата присъстваха съпредседателите Кирил Петков и Асен Василев, бившият премиер акад. Николай Денков и депутати от партията, сред които и Лена Бориславова.

Никой от тях обаче не направи изявление пред медиите за взетите решения. Причината е, че искали да го сторят заедно с партньорите си от "Демократична България", чиито ръководни органи също заседават в момента. Очаква се обща среща на коалицията ПП-ДБ.

Коалицията вече е втора политическа сила в 50-ото Народно събрание и се очаква да получи втория мандат за съставяне на редовно правителство. Николай Денков каза само, че от ПП изчакват позицията на ДБ относно реализацията на втория мандат.

"Продължаваме разговорите с нашите партньори от ДБ", потвърди и съпредседателят на ПП Кирил Петков. "Те в момента се срещат с техните си органи и после ще се срещнем заедно на коалиция", каза той. "Малко е бавен процесът, но го мислим много внимателно, защото е важен за всички българи", коментира Петков.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Анонимен
преди 1 месец

Мошениците от Харвард да спират с мандатите вече ,достатъчно набълбукаха Бг с кредитите си .Стига партии на 3,4,5 място след изборите ,за които са гласували най малко българи да управляват държавата !!!

Откажи
мечо
преди 1 месец

Ами как да спират с мандатите като стотици хиляди "уммни" българи, които едва са завършили гимназия като чуят за "Харвард" и си мислят, че големи умници излизат от там. И в "Харвард" от десетки години дипломи се взимат с ПАРИ като в Б-ия.

Откажи