Плевнелиев разкри подмолния план на Радев за властта. Закова го!

Каза как путинският режим се настанява в България през президента

Плевнелиев разкри подмолния план на Радев за властта. Закова го! | StandartNews.com

Не може двама пилоти да участват в някаква шоу акция, вместо да се готвят за полета си. Това заяви президентът Росен Плевнелиев пред Нова тв, коментирайки трагедията, при която загинаха двама пилоти. Вместо да се готвят за полета си, летците бяха изпратени да стоят ад гърба на Румен Радев, докато той прави изявление за медиите.

Трябва да има честно разследване на трагедията в авиобаза Граф Игнатиево. Шефът на ВВС трябва да си подаде оставката. Отново се опитват да се замете всичко под масата. Не може тези двама пилоти да участват в някаква шоу акция, вместо да се готвят за полета си. Говоря за акцията на един български президент, който искаше да купи "Грипен", а накрая се качи на F-16. Искам да виждам повече реална подготовка на пилотите, а не участия в шоупрограми, категоричен бе Плевнелиев.

Първи, веднага след трагедията в авиобаза „Граф Игнатиево”, лидерът на ДПС Делян Пеевски поиска оставките на командващия ВВС генерал-майор Димитър Петров и на бригаден генерал Николай Русев, командир на 3-та авиобаза Граф Игнатиево. Двамата още не са поели отговорност за трагедията.

"Да, партиите се държат неадекватно, но президентът Румен Радев не може да се държи така. Той атакува всяка една партия и действа на принципа разделяй и владей. Целта му е да вземе властта след две години. Това съм го казвал много пъти. За съжаление България падна в плен на популизма. Популизмът трови демокрацията. На следващите избори, ако не променим подхода от популистки към демократичен, няма да тръгнем напред”, каза Плевнелиев.

Бойко Борисов е натрупал достатъчно политическа мъдрост. Да, той обича да се снима пред магистрала, но е готов да подпише едно споразумение за управлението на държавата. "Продължаваме промяната" са популисти. Изрично казвам само ПП и не споменавам ДБ. ПП говорят популистки относно отношенията си с ГЕРБ и Борисов. Нека си бъдат против, но аз винаги съм ги питал за какво са "за". Не виждат ли, че путинският режим се настанява в България и русофилът Радев превзема властта", попита Плевнелиев.   

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Да,
преди 3 дни

много точно казано!

Откажи
Пловдивчанин
преди 2 дни

Г-н Плевнелиев не е единствения на който му "светнаха" плановете на РАДЕВ - известни от най-малко 4 години на 80% от "будните" граждани на Б-ия.

Откажи