Ново 20! Рая Назарян смая всички с тази визия

По време на срещата с вселенския патриарх Вартоломей

Ново 20! Рая Назарян смая всички с тази визия | StandartNews.com

Рая Назарян смая всички с новата си визия.  

„Българската православна църква винаги е правила достоен избор. Пожелавам на Негово Светейшество новия патриарх здраве, дълголетие и с мъдрост да ръководи делата на Българската православна църква“.

Това заяви председателят на Народното събрание (НС) Рая Назарян, след като Видинският митрополит Даниил бе избран за нов патриарх на България.

Защо патриарх Даниил не се усмихна нито веднъж? Трудни дни

„Вярвам, че в неговите молитви винаги ще присъства единението и благополучието на български народ“, допълни Рая Назарян.

Митрополит Даниил бе избран на Патриаршески избирателен църковен събор. Той получи 69 гласа, а митрополит Григорий - 66. Три са невалидните бюлетини.

Вселенският патриарх: Поздравявам българския народ и давам благословията си

На фона на всичко това новият председател на парламента Рая Назарян прикова погледите с нова визия. На срещата с вселенския патриарх Вартоломей и по време на интронизацията на новия български патриарх Даниил тя се появи в стилен и същото време скромен черен костюм.

Най-голямо впечатление направи новата ѝ прическа - шефката на парламента явно е решила да смени цвета с по-тъмен, а косата ѝ беше прибрана отзад. 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Гайдар
преди 23 часа

Поздравявам арменската мома за новата визия, сега остава да я поздравим и за качествено свършена работа освен доброто представяне.

Откажи