Нови разкрития от Ивелин Михайлов. Разузнаване с бой, жертви и обет пред Бога (ВИДЕО)

„Величие” гърми и трещи

Нови разкрития от Ивелин Михайлов. Разузнаване с бой, жертви и обет пред Бога (ВИДЕО) | StandartNews.com

Скандалните новини от „Величие” излизат на всяка минута. След Николай Марков, който отвърна на удара на Ивелин Михайлов от сутринта, идеологът на партията, собственик на Историческия парк, излезе с ново видео, в което направи поредни скандални разкрития за Марков.

ВИЖ ОЩЕ: Скандалът трещи! Николай Марков отвърна на удара на Ивелин Михайлов

Правим това изявление, за да сложим край на всички тези спекулации, които се появяват около партия „Величие“. Това, което се случва, е естествен процес. Когато човек отиде на място, където никога не е бил, той влиза и прави разузнаване с бой. Може да има жертви, заяви Ивелин Михайлов в YouTube канала „Свободен глас“.

ВИЖ ОЩЕ: Земетресение във "Величие"! Групата се цепи

Той благодари на депутатите на партията, че са отишли на едно място, където никога не са били – Народното събрание.

ВИЖ ОЩЕ: Екшън във "Величие". Ивелин Михайлов със смразяващи разкрития за Николай Марков

„Около партия „Величие“ се случват интересни неща. Това не е само вредно, то е и полезно, защото осветява процесите в Народното събрание“, заяви Михайлов. "Това, което ще споделя, не означава разцепление на партията или край на идеята, с която сме дошли, защото партията и идеята съществуват. Те са като един влак - някои хора се качват, други слизат, но влакът си върви".

Той припомни, че на 15 юни е дал интервю.

„След предаването полк. Марков ме дръпна до едни коневръзчета. При което ми беше казано, че има предложение, в което ние можем да поемем някакво министерство, можем да покажем какво можем да работи. Каза ни се, че ж.п. транспорта, ако подкрепим някакво правителство, същевременно да се оправят другите проблеми, които имаме“, каза той, визирайки проблеми, с които се сблъскват хората, правещи бизнес.

„Някаква българска врътка“, коментира той.

„Изведнъж ние имахме решение на проблемите срещу подкрепата на нашата парламентарна група“, посочи Михайлов.

„Аз му казах: полковник, ние сме обещали на хората други неща. Не можем да оправим дадено нещо в една потъваща държава. Полковника не каза нищо, но ми се стори, че има някакво разколебаване. Затова реших да направим един молебен, в който всички хора да дадем обети пред Бог“, разказа той.

       

       

       

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Оряхово
преди 2 дни

Боже в каква Държава Живеем

Откажи