Нови губернатори. Кабинетът с ключови решения

Кърджали, Пловдив, Търговище и Хасково с нови областни управители

Нови губернатори. Кабинетът с ключови решения | StandartNews.com

Министерският съвет назначи четирима областни управители - на Кърджали, Пловдив, Търговище и Хасково. Със същото правителствено решение са освободени заемащите досега тези длъжности, съобщават от кабинета.

За областен управител на област Кърджали е назначен Ресми Мурад. По образование е финансист. От 2007 година е кмет на община Ардино.

Христина Янчева поема поста областен управител на област Пловдив. Притежава дългогодишен управленски опит. От 2016 година е ректор на Аграрния университет в Пловдив.

За областен управител на област Хасково е назначен Мехмед Атаман. Той е народен представител в 42-то и 43-то Народно събрание. Преди това е бил заместник областен управител на област Хасково, както и зам.-кмет на община Хасково.

Гюрсел Хасанов е назначен за областен управител на област Търговище. Икономист е по образование. Притежава дългогодишен управленски опит, като от май 2018 г. до момента е директор на общинско предприятие в Търговище.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
IVAN1
преди 3 месеца

В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93@ gmail.com

Откажи