Нова сглобка! Коалиция "Кеш" в сараите

Христо Иванов, който яростно атакуваше "Росенец", отиде на Дивана

Нова сглобка! Коалиция "Кеш" в сараите | StandartNews.com

Какво може да събере на един диван Ахмед Доган, Румен Радев, Кирил Петков и Христо Иванов - хора, които не просто не си говорят, а от сърце се мразят? Само общият враг, разбира се. 

Онзи, който предупреди, че ще извади всички золуми на Мистър Кеш, който спря "сладкия пудел" Кирил Петков да "драска по вратата в Банкя", който разкри как Христо Иванов е пил мазно турско кафе в скута му, искайки да стане президент. Онзи, който подпука деребеите в ДПС. Делян Пеевски.

Нова сглобка се опитаха да направят Ахмед Доган, Румен Радев, Кирил Петков и Христо Иванов, разкри БЛИЦ. С няколко малки, но отчетливи разлики.

Аскетичният Самоковски девически манастир „Покров Богородичен", в който греховно бе заченат кабинета "Денков", бе заменен с разточителните сараи на Почетния в "Росенец". Вместо Борисов в уйдурмата влезе Радев. 

Христо Иванов, който яростно атакуваше "Росенец" с надуваема лодка и байрак, смекчи тона и влезе в резиденцията с бърза лимузина, от която слезе и Надежда Йорданова. 

Кирил Петков си влезе с Татко Петко - по джапанки, както си седи на Корал, докато подправя документи. 

Целта на Дивана при Падишаха била заговор за свалянето на Рая Назарян, за да се сложи на нейно място удобен и за четиримата човек, на когото Радев да възложи служебен кабинет, да сменят Калин Стоянов и да контролират изборите.  

Естествено, целта на сглобка "Кеш" е да отложи колкото може повече изборите. Бързият вот праща към дъното на класацията и без това разгромената "Промяна". Радев се дистанцира от новата левица, отказвайки й мандат. С което не може да разчита на своя партия в нейно лице. А Копринката още не е направил неговата. Доган пък с основание се притеснява, че верните му деребеи няма да вкарат в парламента самостоятелна група. 

Затова - интересът клати феса! Едно правителство, колкото и да е кратко, осигурява време - и за организация, и за богато финансиране през държавните ресурси. Още повече, че ИТН даде право на всеки, който подкрепи кабинета да си има министър. Премиерът щял да бъде общ. Горко му!

По всичко личи, че в дъното в дъното на заговора е фронт срещу Пеевски. 

ПП-ДБ са партия на корупцията. Сериалът им е по-скандален от "Наркос", обяви лидерът на ДПС. Пеевски обеща да извади наяве истината за ПП-ДБ и вече даде на прокуратурата скандалните записи за "президента с кеша" и "кеш в торби". 

Най-корумпираните политици се опитват да се ребрандират като антикорупционери! Ще свалим чадъра, който ги пази от разследване, скъса маските на "Промяната" Пеевски. 

Обяви и ново начало в ДПС - без феодали като Царя на жълтици и патрони и близо до хората. 

Чудно ли е тогава, че опитът за ответен удар не закъсня. Но съзаклятието бе разкрито. Ако мераклиите за сглобки имаха автосервиз, със сигурност щяха да останат гладни. 

Затова е най-добре да се обърнат към рибарите в района. Те са добри хора и ще им кажат, че тиганът не се слага на котлона, докато рибата е в морето. Олиото загаря - пуши и мирише.
 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
5 Коментара
Путин
преди 1 месец

Тези боклуци. От. Пп дб. Съсипаха. Държавата. Мамицата. Им. Крадлива

Откажи
Зеленски
преди 1 месец

Тъпак!!!

Откажи
Irena
преди 1 месец

Podobreliye edin neuk da govori i vse zakanva i potapiya prezidenta ivsepak triyabvat uceni is istinsko obrazovaniye. Oste nerazbirate zasto ot skoro peeevski pluy po prezidenta. Ako imase nesto neredno kade e bil dosega koyto mu viyarva da znay ce gubi.... Sebesi

Откажи
Люк
преди 1 месец

Стига сте писали за Президента !? Той е най-големия и точен пич! ! Другите са марионетки и далавераджии ,продажници!

Откажи