Нов удар! Журналист разкри защо десните не гласуват за ПП-ДБ

Пусна яка шега по адрес на Лена Бориславова

Нов удар! Журналист разкри защо десните не гласуват за ПП-ДБ | StandartNews.com

Източник: НоваНюз

Хората, които са десни като мен, те просто не ходят да гласуват заради такива разпри, заради безпринципни сглобки да кажем, айде да не са коалиции. Заради това, че си арестувал един човек и след три месеца го молиш да станете коалиционни партньори. Това сподели по отношение на неразбориите в "Продължаваме промяната-Демократична България" журналистът Едуард Папазян.

Той направи ироничен коментар на изявлението на Лена Бориславова, което разгневи „Да, България“ и е възможно да се окаже решаващо за избора на шефовете на партията дали да се явят отново в коалиция с „Продължаваме промяната“ на предстоящите избори през октомври.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лена сложи каруцата пред коня - реди премиер и кабинет

ПРОЧЕТЕТЕ И: Актьор активист на „Да, България“ съсипа Лена Бориславова
 

Папазян призна, че Бориславова му напомня на неговия батальонен командир в казармата през 1983 година кап. Стоил Тетинов. За него казваха, че е прекрасен военен, ни при него думите изпреварваха мисълта. Така че понякога Лена говори или пише нещо, което наистина го мисли, без да прецени какъв би могъл да е ефекта. А тук става въпрос и за говорене конкретно, обясни Папазян.

Другото е, че „Да, България“ са изправени пред много сериозен избор, пред който бяха изправени преди и ДСБ, дали биха могли да влязат сами в парламента.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
4 лева
преди 1 седмица

Ето колко ще струва цацата по родното Черноморие

Откажи