Луд екшън в Народното събрание. Депутати блокираха заседание

Народни представители обясниха, че не искат повече да се провежда това пленарно заседание

Луд екшън в Народното събрание. Депутати блокираха заседание | StandartNews.com

Източник: БТА

Луд екшън в Народното събрание в 21:00 часа. 

Депутатите от ИТН и „Възраждане“ застанаха пред трибуната на Народното събрание и препречиха пътя до нея, предаде БТА. 

Преди това Павела Митова (ИТН) взе думата за процедура по начина на водене и посочи, че председателят на Народното събрание Рая Назарян е нарушила чл. 46 от парламентарния правилник във връзка с проверката на кворума. След това микрофонът ѝ беше изключен и Рая Назарян коментира, че няма ред в залата.

В 21:00 часа парламентът продължи заседанието, след като поредна проверка показа наличие на кворум.

Заради блокираната трибуна Делян Добрев (ГЕРБ-СДС) започна да чете от мястото си доклада на ресорната комисия във връзка с актуализираната пътна карта за климатична неутралност, докато депутати се опитаха да изтръгнат кабелите на озвучителната система. Народни представители обясниха, че не искат повече да се провежда това пленарно заседание. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
isabel kedem
преди 1 час

Казвам се Моналиса Ландек. От изобилие от радост, сърцето ми говори високо за Д-Р АПАТА. Той дойде да ме спаси, когато животът ми беше съсипан в продължение на месеци. Любовникът ми ме изостави заради друга дама и дори не знаех, че той контролира ума и хипнотизира. Направих всичко възможно, за да го върна, но без резултат. Той отиде извън града с дамата и никога повече не го чух или видях. Търсех помощ в интернет, когато прочетох как Д-Р АПАТА помогна на други жени, които имаха същите проблеми. Свързах се с него и той ми каза всичко, което трябва да се направи, което и направих. Точно както той обеща, любовта и щастието, които споделях с моя партньор, бяха възстановени и той беше изчистен от тъмния чар, който бяха наложили върху него, и се върна при мен след 48 часа. Д-Р АПАТА искрено помага на хората и може да ви помогне, ако решите да се свържете с него днес. Неговият имейл за контакт: [email protected] Можете също да се свържете с него чрез, Viber и WhatsApp на +447307347648.

Откажи