Костадинов в беда! Получи тежък удар от Йордан Цонев

Няма как да се засегна лично от човек, който от няколко седмици се изживява като фюрерче, каза Цонев

Костадинов в беда! Получи тежък удар от Йордан Цонев | StandartNews.com

Източник: БНТ, архив

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов засипа с обиди ДПС от парламентарната трибуна и депутатът от Движението Йордан Цонев моментално отвърна на удара.

Няма как да се засегна лично от човек, който от няколко седмици се изживява като фюрерче. Видяхме жалките ви опити да се превърнете в такъв, господин Костадинов. Искам да ви кажа, че в тази зала съм бил повече от 25 години и такива като вас съм ги виждал да си идват и да си отиват, също толкова безславно, колкото безславни са били опитите им да принизят ролята на Движението за права и свободи, каза Цонев.

Онова, което ще ви кажа е, че отъпкания път, по който вървите, нагонът, който ви е обзел да пречите за сгъстяване на редиците и на шума да не се изкаже мнението на други, прави ли ви впечатление, че когато вие говорите, ние мълчим. Не, защото сме съгласни с вас, а защото сме възпитани и защото имаме институционална култура и защото знаем, че тук сме пратени да се изслушваме и процедурата по начина на водене, госпожо председател, не бива да разрешаваме на който и да е народен представител да говори от името и срещу една парламентарна група, която е изпратена тук, допълни депутатът от ДПС.

Аз и онзи ден казах в обръщението, че проявявам уважение, към тези, които са ви пратили тук. Но не може да говорите така - в подчинение, в страх. Значи тези, които са ни пратили тук, какво са, господин Костадинов. Те по-малко ли са от вашите ли? Не, не са. Вие вчера сте тук и утре няма да ви има тук, и желанието ви да се превърнете във фюрер няма да стане. Много хора са се опитвали да плюят по Движението за права и свободи, обаче Движението за права и свободи е тук и ще бъде тук, и е илюзия това, което си мислите, че няма да бъде, отбеляза Йордан Цонев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Кюрдан ефенди
преди 2 дни

Кюрдан ефенди яко пафка наргилето заедно с марихуана

Откажи