Кирил Петков продължава да се дъни! Нова изцепка посред нощите

Петков отново реши да използва социалните мрежи, за да налее още масло в огъня

Кирил Петков продължава да се дъни! Нова изцепка посред нощите | StandartNews.com

Източник: бТВ, архив

Лидерът на „Продължаваме промяната“ (ПП) Кирил Петков сътвори нова среднощна изцепка, съобщава БЛИЦ.

В петък вечерта той предизвика скандал, последван от мълниеносна реакция от страна на Министерство на регионалното развитие и благоустройство (МРРБ) и ГЕРБ. Заради изцепката му последва светкавична позиция и от шефа на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ), както и от бивш регионален министър на ГЕРБ.

В полунощ в събота (явно той е най-активен по тези часове на деня) Петков отново реши да използва социалните мрежи, за да налее още масло в огъня, който сам разпали с друга неособено адекватна позиция.

„Случаят с Перник разкри как работи ПР машината на ГЕРБ:

Народен представител (в случая аз) посещава лично агенция, за да провери напредъка по проект, важен за избирателите му, и споделя информацията.

В петък вечер публикувам наученото, за да информирам перничани за статуса на този значим проект.

Борисов се изплашва и започва да звъни посред нощ на служебни министри и свои контакти в Перник“ – пак се изцепи Петков и продължи:

„Уж служебното правителство, под натиска на ГЕРБ, прави официално изявление късно вечерта в петък през август!

ПР-ите на ГЕРБ започват да пишат в полунощ поредните нелепости от типа "пица с кристали", а депутати като Гьорг пишат по нощите.

На следващия ден принуждават и шефа на АПИ да се включи (съжалявам, че и той бе въвлечен в тази ПР истерия на ГЕРБ, защото по време на срещата ни беше много конструктивен).

Защо такава реакция? Просто е - ГЕРБ знаят, че този важен проект не се случи за 10-те години на тяхното управление. Аз даже не ги обвиних в моя пост за този факт."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
мечо
преди 4 седмици

Този Кирил Петков наистина е "пълно Куку". Кирчо, знаеш ли приказката "Плаши Пеьо, кокошките." Зле ти се отразява безсънието. Без гащи да тръгнеш не можеш си върна 300,000 гласа.

Откажи