Калин Стоянов разкри тайния план на Радев за овладяване на МВР

Полицаи се събраха на „Дондуков” 2, за да окажат подкрепа на вътрешния министър

Калин Стоянов разкри тайния план на Радев за овладяване на МВР | StandartNews.com

Полицаи се събраха на „Дондуков” 2, за да окажат подкрепа на вътрешния министър Калин Стоянов след безпрецедентната конституционна криза, създадена от Румен Радев с отказа му да разпише указа за назначаване на служебния кабинет „Грънчарова”. Там беше и самият Стоянов, който увери, че няма да отстъпи.

„Това е поредният момент, в който се прави опит за овладяване на системата на МВР. Ще излязат верни слуховете, че ПП-ДБ чрез президента ще направи всичко възможно да не остана на поста вътрешен министър.

Изборният резултат на която и да е политическа сила не зависи от МВР, а от убедителността, посланията и приоритетите на политическите лидери, както и от много други факти и обстоятелства, които не зависят от министерството”, подчерта Калин Стоянов.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Пловдивчанин
преди 1 месец

ПП-ДБ да не си мислят, че изборния им резултат зависи МВР министъра. Абе хората разбраха, че лъжете, че не ви бива за нищо освен за дребни интриги. Вижте си само водача ви К. Петков колко е откачил нощем да ходи по разни институции като АПИ, МРРБ и подобни. Та този човек няма грам технческа и математичека мисъл в главата си тръгнал с инженерни институции да се разправя. Стана за смях на цяла Б-ия. Взимай си хапчета за сън.

Откажи
Maq
преди 1 месец

Продажници, за 5 лева сте готови всичко да напишете.

Откажи
Master
преди 1 месец

Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:---- https://use.my/arctik

Откажи