Извънредно! Започна разследване на заплахите за живота на Делян Пеевски

Софийска градска прокуратура дала разпореждане на Главна дирекция “Национална полиция”

Извънредно! Започна разследване на заплахите за живота на Делян Пеевски | StandartNews.com

Софийска градска прокуратура е възложила на Главна дирекция “Национална полиция” да разследва заплаха за живота на председателя на ДПС Делян Пеевски. Това съобщи агенция ПИК.

ВИЖ ОЩЕ: СРС-та от аферата "Джейхан"! Доган: Ще убием Момчето, но да намерим парите за това

В показанията си пред разследващите от ГДНП Мирослав Тодоров е предал свой разговор с Джейхан Ибрямов.

"Искам да посоча че по време на същата среща Ибрямов ми спомена, че Ахмед Доган му е казал, че нямало да е все така и че по-натам ще убият момчето като имаше предвид Делян Пеевски. Каза, че са говорили вероятно да го застрелят като ми показа с пръсти формата на пистолет, но само да намерят парите за това", обяснява Тодоров пред разследващите.

Припомняме, че в момента Софийският апелативен съд гледа мярката за неотклонение на Ибрямов.

Ибрямов беше задържан преди повече от седмица, в момент на получаване на 100 000 лв. от белязани банкноти. Парите, смята държавното обвинение, били за купуване на гласове.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
ДаСкопимБезродниците
преди 25 минути

Шиши Кеша се е разпасал и е редно някой да му свие перките,но чак да го убие Доган ,това е несериозно.Или Киша е пуснал тази партенка за себе Си, или Козяците( т.наречените " партньоре" от Козяк) му кроят шапката и биха могли да го бастисат, спазвайки традициите да се отърват от вече ненужен им слуга и Предател-Безродник,защото краварете са наясно, че безродникът- предател си остава такъв за цял живот и щом е предал Родината, рано или късно ще предаде и господаря со.За това на козяците е нужно име,мотив и комбинация за реализиране на подобен пъклен план.

Откажи