Изгонен от ДПС: Местан ме наричаше "язвата на ДПС"

Изгонен от ДПС: Местан ме наричаше "язвата на ДПС" | StandartNews.com

"Имаше едно изказване на Лютви Местан, който ме нарече "язвата на ДПС". И каза,че моето отстраняване е операция, от която ще спечели движението. Е, видя се, че и опериращите ги оперират". Това заяви пред бТВ независимият депутат Гюнай Хюсмен по повод ситуацията в ДПС от последните дни. И бе категоричен, че "най-големият изключващ е избирателят".

Ахмед Доган трябва да се върне начело на партията, за да оправи нещата, най-малко това може да направи триумвирата, коментира изключеният от партията в началото на мандата на парламента.

"Вижте, нещата в ДПС тръгват от структурите по места. Примерно в Исперих структурите бяха превзети от хора, които нямат нищо общо с ценностите на ДПС. И те лъжат централата. Най-много е лъган Доган. Защото неговия доклад се формира от доклади на тази или онази уста и неща, които на тях им е угодно. А за мен ходенето на Местан в турското посолство не е престъпно. Но не е нормално да го прави. Ако толкова го е било страх, да беше извикал мен или някоя друг депутат да го пазим", обясни Хюсмен.

На въпроса къде ще седне Местан в парламента, Хюсмен каза, че има място между него и независимата Ана Баракова.

Хюсмен сравни ДПС с кошер. И обясни, че е нормално да се изхвърли търтея, а царицата да отлети заедно с група пчели и да прави нов кошер.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай