Ивелин Михайлов пак се извинява! Цънцарова го посече за личните му дела

Не са ме набили, трудна работа би било това, аз нали имам частна армия, пошегува се той

Ивелин Михайлов пак се извинява! Цънцарова го посече за личните му дела | StandartNews.com

Източник: бТВ

Соченият за идеолог на "Величие" Ивелин Михайлов се извини за пореден път на парламентарната група на партията и на лидера Николай Марков. Във видео, публикувано на Фейсбук страницата на партията, преди дни той ги обвини, че са се продали, за да подпомогнат съставянето на правителство.

"Искам да се извиня на ПГ на партия „Величие“ и полковник Николай Марков, ако по някакъв начин съм ги засегнал, вкарал съм в редиците им някакво разцепление или пък съм подал неправилен сигнал към медиите, всички наши привърженици", каза Михайлов в интервю за бТВ.

По-рано председателят на ПГ на „Величие“ Николай Марков поиска извинение от Ивелин Михайлов за думите му, че има "пробити" депутати, които ще подкрепят кабинет на ГЕРБ и че групата се разпада.

„И най-сериозните хора правят грешки. За момента приемаме, че аз съм направил грешка. Изказал съм се бързо и непремерено за тях и очакваме да видим техните действия. До този момент аз съм направил грешка. Когато нямаш доказателства, аз съм човекът, който съм отправил някаква клевета. Извинявам се за това нещо“, каза Михайлов.

Иначе по-голяма част от разговора между него и водещата Мария Цънцарова се съсредоточи върху бизнес начинанията му и действията,предприети от НАП срещу неговите фирми и собственост.

Когато човек вижда, че политиката не върши работа, човек трябва да решава проблеми. "Величие" тръгна като местна инициатива. Имахме проблем с една фирма за ветрогенератори и всички бизнесмени, които имахме проблеми с общинските съветници се обединихме, припомни Ивелин Михайлов.

"Нашата кампания бе много евтина. Затова ни казват ТикТок партия. Ние нямаме субсидирани реклами. ПП-ДБ имат за 1 милион. Ние имаме 3 пътувания в чужбина - Германия, Великобритания и Австрия. Ние започнахме срещи с хора един месец преди кампанията", посочи той.

Относно това защо не е депутат Михайлов коментира: "Хората в България са се наслушали на политици, които влизат във властта и нищо не правят. Трябва да има и хора, които да вършат и другата работа и допълни:  "Ние се разделихме на две. Едните, които да ходят при хората и други, които да са във властта".

Относно това дали са щели да го бият, Михайлов се пошегува: "Не са ме набили, трудна работа би било това, аз нали имам частна армия".

Михайлов коментира и твърденията, че срещу него има лични компромати. "Аз съм разведен човек, ако примерно имам сексуални контакти с жени, това е прекрасно - да имам 365 жени различни за 365 дни. Защото в България има липса на мъже. И по някакъв начин трябва да помагаме. Аз приличам ли ви на човек, който го държат с нещо", запита той.

Ивелин Михайлов завърши с тезата, че е платил данъци в размер на 300 000 лв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
ЕВВ
преди 2 дни

Браво, много си почтен човек! Харесвам го и нравствения ти морал. Работата и задачата не са малки. България чака реална промяна във всичко и особено по отношение на корупцията и мръсните политици. От 30 години старите кучета лапат и са извън закона.

Откажи
Мнение
преди 2 дни

Този Ивелин Михайлов и той не знае за какво се бори! Не си плаща данъците и задълженията към държавата навреме, ама тръгнал и той с гэлямата кошница за пъртийни субсидии!

Откажи
Алекс
преди 11 часа

Защо си толкова прост? Задълженията са му декларирани, незаконно е да не се декларират! Данъците може да се разсрочват, при което се плаща лихва. Изказваш се неподготвен , като тотален малоумник и ставаш за смях. Слава Богу коментара ти е анонимен и няма как да ти се подиграваме.

Откажи