Ибрямов си призна за джипа, онемя при неудобен въпрос

Не каза обаче защо кара кола, собственост на фирма, която източва бюджета

Ибрямов си призна за джипа, онемя при неудобен въпрос | StandartNews.com

Изключеният от ПГ на ДПС Джейхан Ибрямов си призна, че е ползвал джипа, който вчера ГДБОП и НАП конфискуваха в разследването на мащабната афера за източване на ДДС, ощетила бюджета с над 9 милиона лева.

ВИЖ ОЩЕ: ДДС аферата! Иззеха джипа на Джейхан Ибрямов, отцепникът гори (СНИМКИ)

Ползвал съм този автомобил това не ме притеснява, другото е компромат, заяви Ибрямов в интервю за БНТ. Но така и не каза защо ползва автомобил, собственост на фирма, която източва бюджета. На брифинг вчера представители на ГДБОП и НАП заяви, че се разследва дали над групата дедесари е имало политически чадър.

ВИЖ ОЩЕ: ГДБОП и НАП разбиха зловеща афера. 57 млн. лв. крити в каса

На влизане в БНТ отцепникът от ДПС бе пресрещнат от репортер на ПИК с въпроса „Разпъвал ли сте чадър над престъпна група”. Ибрямов онемя и мълчаливо влезе в сградата на телевизията без да отговори на въпроса. 

Вчера стана ясно, че с джипа, който бе конфискуват, Джейхан Ибрямов е ходил на сбирки при почетния председател на ДПС Ахмед Доган в "Росенец".

Над 4 000 членове, активисти и симпатизанти на Движението за права и свободи в област Търговище преди два месеца се обявиха за сваляне доверието от депутата Джейхан Ибрямов с подписка. Тя се яви в подкрепа на решение, взето от Областния съвет на ДПС – Търговище на 3 юли, с което организацията сне доверие от Ибрямов.

Мотивите за снемане на доверието от Ибрямов, които изтъкнаха петте общински структури на ДПС в областта – Опака, Омуртаг, Антоново, Попово и Търговище, са създаване на раздор сред избирателите и на конфликти в екипите, неспазване на голям брой обещания и поети, но неизпълнени ангажименти пред електората в голям брой населени места, лоша комуникация с младежите на ДПС, опити за противопоставяне на ръководните кадри в общинските структури.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
10 Коментара
Филис
преди 3 седмици

Такива са повечето и нашия в Севлиево боклукй. фотограв и сводник

Откажи
Джони
преди 2 седмици

Доган е виновен затова че хората спряха да вярват на Дпс всички крадат здрава начело с Доган всички трябва да напуснат Дпс никакъв лидер неможе да бъде Доган и дерибеите му Чакъров Аталай нямат наяждане само Пеевски ще ги оправи и свали на земята

Откажи
безпартиен
преди 2 седмици

Какво да им оправи Пеевски?Та те за толкова години на софрата на властта оправиха и себе си и деца и внуци!!!

Откажи
Джон
преди 2 седмици

Толкоз ли не вижда Доган как неговите дерибей богатеят водят охолен живот ако не вижда значи не става за лидер или вижда и си затваря очите що то и той трупа милиони и си живее охолен живот благодарение на дпс и гласоподавателите но свърши вече хората се събудиха и им писна да мизеруват а те да крият милиони по гаражи да нямат наяждане

Откажи
Крадливите
преди 2 седмици

Цигани на сапун!НЯМА НИТО ЕДНА ЕВРОАТЛАТИЧЕСКА ПАРТИЯ КАЯТО ДА НЕ КРАДЕ НАРОДА,ВИЕ СИ НАПРАВЕТЕ СМЕТКАТА ДАЛИ ПУТИН И КРЕМЪЛ СА ВИНОВНИ ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО НИ ТУК?

Откажи
Краси доктора
преди 2 седмици

Репортерката на ПИК не се е сетила да го пита :СРЕЩУ ЛОБИЗЪМ ЛИ.Е ПОЛЗВАЛ.ФИРМЕНИТЕ ,,ЕКСТРИ,, И ОКАЗВАЛ ЛИ.Е ,,ПОЛИТИЧЕСКИ ЧАДЪР,, НАД ИЗТОЧВАЧИТЕ НА ,,ДДС,, ?.?

Откажи
Тако
преди 2 седмици

Ту...р..ски пом..и..яр

Откажи
Йокин
преди 2 седмици

След като е Онемял,как ще го разпитват?

Откажи
Васил
преди 2 седмици

Дпс трябва да се разпусне и тогава държавата ще тръгне. Всички имоти и авоари на дпс да се запорират и разследват.

Откажи
Защопъкне
преди 2 седмици

57 милиона лева по 100 лева банкнотата не се събират в нито един стандарт каса. Касите се ползват за да се пазят парите от кражба, и не могат да се крият в каса, защото и децата знаят за какво служат касите и, че в тях има пари. Другото е ала бала за кражба на пари без да се работи и без каса...

Откажи