Христо Иванов наду лодката на омразата

Голям страх да не се случи кабинет с мандата на ДПС

Христо Иванов наду лодката на омразата | StandartNews.com

В горещия политически уикенд на ДПС социалните мрежи скъсаха от майтап Христо Иванов с мемета как надува отново лодката, за да предвари групата на 17-те като първи акостира в „Росенец“.

Като политически пенсионер обаче той предпочете да яхне вълната на омразата и да изгрее в студиото на „120 минути”, за да припомни на всички нови мераклии, че отдавна е приватизирал анти Пеевски говоренето. Времето, когато го молеше за промени в Конституцията, отдавна е минало. Днес Пеевски отново е „чудовищното дете на пленената държава”.

Общото минало по време на кабинета „Денков“ е отдавна забравено и от бившия премиер. Той също се появи на екрана, за да обяви, че докато Пеевски не бъде премахнат от политическия терен, няма да говори с ДПС.

Атанас Атанасов не остана по-назад и видя неочакван шанс отново да реализира плановете си за пълен контрол върху службите.

От изказванията и на тримата станаха ясни две неща: Мерак да овладеят държавата – дори с цената на някакъв технически кабинет и коалиция с идеологическите им противници от „Възраждане”, „Величие” и БСП. Както и страх да не се случи кабинет с мандата на ДПС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
С И С
преди 2 месеца

Мерак за власт от ПП (Палавите Пендели) и ПЕНСИИТЕ от ДБ!Удивително НАГЛИ !!!Не могат да осъзнаят че са ,,Бити карти".

Откажи
Той
преди 2 месеца

Скоро и Пеевски ще стане не бита карта а бит ШОПАР!!!!!!

Откажи
ДаСкопимБезродникаПаситто
преди 2 месеца

Хубаво става на душата и леко на сърцето, когато българският данъкоплатец разбира, че морално и душевно нечистоплътни безродници, предатели, убийци на Родината отиват на политическото Бунище. Ристе Лодкаря е един от тях . Попътен вятър Безроднико и не се мяркай повече на политическата сцена,за да не я осираш !

Откажи