Христо Иванов аут от парламента. Изпратиха го със скандал

Борисов не гласува срещу него

Христо Иванов аут от парламента. Изпратиха го със скандал | StandartNews.com

Христо Иванов вече е спомен за Народното събрание. Парламентът прекрати правомощията му със 225 гласа „за”. Иванов, който подаде оставката си като лидер на „Да, България” заради позорните изборни резултати на ПП-ДБ, подаде и заявление да не бъде повече депутат. То бе прието днес след шумен и много забавен скандал в пленарната зала.

ВИЖ ОЩЕ: Тошко Йорданов размаза Христо Иванов, Павела Митова даде урок по български на Кирил Петков

Христо Иванов беше най-вредният в миналото Народно събрание. Заради неговите комплекси Конституцията беше направена на саздърма, заяви Тошко Йорданов от ИТН.

ВИЖ ОЩЕ: Борисов мрачен. Съобщи голяма тревога

В защита на съпартиеца си излезе Манол Пейков: „Вие на Христо Иванов и камъче в обувката не можете да му бъдете, защото няма да ви усети. Толкова сте мъничък“.

 „Вашият единствен план е да си напълните джоба с жълти стотинки“, обърна се Пейков към Йорданов.

„Явно Манол Пейков ще го изграе Искрен Митев на този парламент“, репликира Тошко Йорданов, който излезе на трибуната с тениска на AC/DC. Той нарече Пейков „шута на парламента“. И обясни, че Петков събираше пари от хората в акция, но отказа да съобщи какво е направил с тях.

Бойко Борисов излезе от залата и заяви пред журналисти, че докато в парламента текат обиди, Европейската комисия излезе с доклад как българският народ е пропилял времето на хората и много милиарди.

"Сега слушаме обиди, вместо да благодарим на ИТН, че вчера отпушиха работата на парламента и да може днес Христо Иванов да си тръгне. Аз няма да гласувам срещу него.  Отново в парламента виждате с какво се занимаваме. Затова е трудно да ги слушам дори", заяви още Борисов.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Вася
преди 3 месеца

еми ттой друго не заслужава

Откажи