Горещо от Тошко Йорданов! Решението за ПП-ДБ

ИТН ще разговаря с всички, които ги поканят

Горещо от Тошко Йорданов! Решението за ПП-ДБ | StandartNews.com

Източник: БТА

Ако вторият мандат отиде в "Продължаваме промяната-Демократична България" (ПП-ДБ) и ни поканят на разговор с цел създаване на кабинет, ще имаме разговор.

Това коментира пред журналисти в Народното събрание председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" (ИТН) Тошко Йорданов.

"Какво ще стане – не знам", добави депутатът.

От ИТН ще изпратим покани за разговор към всички политически партии в парламента, ако президентът даде третия мандат на нас, ще говорим и с независимите, каза Йорданов и добави, че ИТН ще разговаря с всички, които ги поканят.

Кабинетът трябва да има ясно разписана предварителна програма, както и срокове за изпълнение на приоритетите в нея, обясни Йорданов. Ако не се спазват сроковете, обществото има право да каже кой носи политическата отговорност, каза депутатът Станислав Балабанов от ИТН.

"Лидерите на ДБ смятат, че е необходимо да бъде направено правителство. ПП – продължават да твърдят, че ще са опозиция на всичко. Ако мандатът отиде при тях, с кого говорим? Едните го искат, другите – не. Ще говорим с тези, които го искат", коментира Йорданов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Краси
преди 1 месец

Ако кенефочистачите работеха като депутатите, държавата щеше да е потънала в л****. Ако хлебарите работеха като депутатите, българите щяха да умират от глад. Ако чиновниците у нас работеха като депутатите..., всъщност чиновниците у нас винаги са работиели с темпото на депутати, а напоследък работят дори по-малко и от себе си.

Откажи