Горещо от Андрей Райчев за кабинета "Желязков"

ГЕРБ правят най-логичното, каза той

Горещо от Андрей Райчев за кабинета "Желязков" | StandartNews.com

Има две гласувания. Едното е за Желязков като премиер, а другото за правителство. Може да сме в хипотезата Желязков да го приемат, но министрите не.

Това заяви Андрей Райчев в ефира на БНТ по повод предложения кабинет от ГЕРБ с премиер Росен Желязков. Той даде пример и със ситуацията от миналото със Сергей Станишев.

"Не изключвайте Желязков да бъде предложен от "Има такъв народ" (ИТН) с третия мандат. Тук има нещо, което не мога да изчисля. Не може да влезем в главата на президента Румен Радев. Иска ли той правителство или не", каза още Райчев.

"ГЕРБ правят най-логичното. Те няколко пъти предлагаха лекар, професор, сега предлагат най-силния играч. Ако получат по случайност властта, ще управляват известно време. Те извършват това, което не извърши Слави Трифонов и не извършиха ПП", смята Райчев.

Той посочи още, че в момента Борисов отказва схеми: "Той каза - ако отказвате мнозинство, ще управляваме известно време".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Пловдивчанин
преди 2 дни

Според мен президента Румен Радев не иска правителство. Тази правителствена каша я забърка Той Р. Р. преди 4 години с вдигнатия юмрук и не можем да се оправим до ден днешен.

Откажи