Диана Дамянова видя съдбата на ДПС в новия парламент. Развенча мит за Доган

Мантрата „изборите няма да бъдат честни“ отблъсква хората, кара ги да не гласуват

Диана Дамянова видя съдбата на ДПС в новия парламент. Развенча мит за Доган | StandartNews.com

Източник: Нова телевизия

Напълно възможно е в парламента да влязат две ДПС-та, но едното ще бъде по-силно от другото. Това прогнозира пред Нова телевизия бившата пиарка на "Продължаваме промяната" Диана Дамянова. Според нея Ахмед Доган не смята да се върне в истинската политика. "Повярвайте ми", категорична бе тя.

Когато говорим за българска политика трябва да отчитаме три много важни неща. Комунизмът унищожи политическата класа тотално. Политиката е професия като адвокат, доктор, въпрос на семейна атмосфера, обясни Дамянова.

„Второто е, че българската политическа система се състои от партии, които са създадени отгоре надолу – всички до една, с изключение на една, която се трансформира в социалистическа“, каза тя.

„Сега всичко е отгоре надолу без идеология, на базата на чара. Аз лично съм жертва на това, тъй като при създаването на ПП аз, който съм крайнодесен човек, смятах, че правим дясна партия. Оказа се, че сме направили лявопопулистка партия“, призна медийният експерт. 

„Трето, когато застанат пред телевизорите, тези хора започват да си вярват. Смятат, че доминират българския народ“, добави тя.

„Стартът на предизборната кампания не предсказва нищо хубаво да идва. Тези хора сякаш не търсят вариант. Това са неуки, грандомани, които смятат, че светът се върти около тях и които не знаят колко е важно да се създаде правителство. Истината е, че България започва да страда икономически от липса на правителство“, предупреди тя.

„Надпартийният премиер, когото конкретно Кирил Петков има предвид, изкара мандат от година и половина. Тoй беше спасителен, защото Италия беше изключително тежко ударена от ковид. Те създадоха технически кабинет, защото ковид беше довел Италия до психическо и икономическо падение“, обясни тя.

„При нас липсва идеология и липсва обещание какво ще направят. И затова те се намират в абсурдната ситуация, че те отиват на избори и народът ги подозира, че тези избори отново нямат значение. Мантрата „изборите няма да бъдат честни“ – тя отблъсква хората, кара ги да не отидат да гласуват“, разкри Дамянова.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Златар
преди 3 дни

Много лъжат тез журналисти! Министърът на вътрешните работи Атанас Илков подчерта координацията между различните служби на границата и професионалния подход на ГД „Гранична полиция“ и Агенция „Митници“. Той заяви, че информация за разкрития канал е имало от няколко месеца и по случая са наблюдавани лица. Операцията е проведена в резултат на постъпила в ДАНС информация за действащ канал за контрабанда на благородни метали от Европа през България за Турция и обратно.

Откажи