Дерибеите на Доган бият отбой в Боянския сарай, Росенец почерня от полиция

Илхан Кючюк и компания решиха да се приберат по домовете. Пускат при Доган по списък

Дерибеите на Доган бият отбой в Боянския сарай, Росенец почерня от полиция | StandartNews.com

Източник: БНТ

Дерибеите на Ахмед Доган грохнаха безпомощни пред сараите. След двучасова блокада пред незаконно заемания от почетния председател имот, поддръжниците му не успяха да пробият полицията и решиха да се оттеглят. 

Илхан Кючюк и компания взеха решение да се приберат по домовете си, разочаровани от неуспешния опит да нахлуят в сарая, обитаван от Доган.

Полицията се намеси изключително адекватно в тази напрегната ситуация, предава Блиц. Органите на реда успяха да предотвратят нападението на дерибеите на Доган, като устояха успешно на натиска без да използват ненужна агресия. 

Поддръжници на почетния председател на ДПС се опитваха часове да нахлуят в палата в квартал "Бояна". Стигна се дори до физически сблъсъци, след като симпатизантите на Доган нападнаха органите на реда в опит да разбият кордона и да се доберат до сараите. БСобственикът на имотите в "Бояна" и "Росенец" Данаил Папазов обяви в официално писмо, че Ахмед Доган ги ползва незаконно и иска веднага да бъдат освободени от него.

Представители на Папазов са влезели вчера в т.нар. Боянски сараи, което предизвика неистова истерия сред кръга около почетния председател.

За разлика от Боянския сарай, пред летната резиденция има не повече от 15-тина от верните на Доган. В сарая пребивава незаконно Ахмед Доган, вътре е и няма намерение да я напуска, пише "Флагман".

По всичко личи, че той отново е получил подкрепа от Националната служба за охрана, тъй като редът и спокойствието около имота изглеждат абсолютно гарантирани, за разлика от това, което се случваше с часове пред Зимния сарай в столичния кв. Бояна.

Около 15:30 ч. сериозен брой униформени полицаи отцепиха район от 500 метра до самата сграда. Поставени са и шест патрулни коли, които са маркирани, но има и цивилни автомобили на МВР.

Полицията допуска в 500-метровия периметър само хора, които са в определен списък и очевидно поддържа връзка с обитателите вътре в сградата.

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
7 Коментара
Юсуф
преди 2 седмици

Време е за шарени дрехи

Откажи
Ставри
преди 2 седмици

За поредно столетие в главните роли Фатик Павлов Пеевски и Доган Ахмеди Мехмеди, театралните, филмови награди и милиардите чакат да бъдат раздадени. По-късно Калинка Захариева отново на сцена.

Откажи
Халал
преди 2 седмици

След Доган. идва ред за синът му Франкещайн.

Откажи
Коко Шанел
преди 2 седмици

Време беше да си ходят. Да си вземат почетния председател и да хващат на изток. Трябваше най-накрая да се появи такъв като Пеевски и да заличи тази партия. България е на българите и турците нямат място тук. Достатъчно ни ограбиха.

Откажи
Путин
преди 1 седмица

Аре. Стига. Говори. Глупости. Върви. Във. Делиормана. Да. Видиш. Как. Рахат. Си. Живеят. Турци. И. Българи. Даже. Дпс. Там. Шеги. Убият. Със. Камъни. По. Главите

Откажи
Коко Шанел
преди 2 седмици

Време беше да си ходят. Да си вземат почетния председател и да хващат на изток. Трябваше най-накрая да се появи такъв като Пеевски и да заличи тази партия. България е на българите и турците нямат място тук. Достатъчно ни ограбиха.

Откажи
Tipler
преди 1 седмица

Доган.Аталай.Чакъров.илхан.джейхан и още доста дерибеи съсипаха Дпс алчни лакоми пиявици кърлежи нямат наяждане но симпазитантите гласоподавателите се събудих и осъзнаха че не гласуват за дпс а за джобовете на дерибеите де трупат милиони и не стачкуват ,стачкуват дерибете от страх че Пеевски ще им вземе всичко е имало господ браво на Пеевски

Откажи