Делян Добрев закова ПП-ДБ. Истината за Калин Стоянов

Отмъщение за разбитият канал е единственото логично обяснение за яростната атака, написа още той

Делян Добрев закова ПП-ДБ. Истината за Калин Стоянов | StandartNews.com

Делян Добрев отправи въпроси към ППДБ. 

Каква е тази обсесия на ППДБ с Калин Стоянов, пита в публикация във Фейсбук депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев. И дава отговор - защото е разкрил контрабандните канали. "Слуховете са, че има и други замесени до върха на държавното управление! Дали и самият Асен Василев не е разменял смс-и с арестуваните контрабандисти? Имал ли е срещи с тях в хотел "Романтика", пита в публикацията си Добрев.

Ето и пълния текст на публикацията на Делян Добрев във Фейсбук:

Каква е тази обсесия на ППДБ с Калин Стоянов? Купен вот сигурно е имало колкото при тяхния Рашков - жалбите са колкото всеки друг път. Защо не оспориха резултатите от изборите? Защо се сетиха едва сега? По техните "сметки" били купени 30 000 гласа. Това е около 1% от гласувалите (1 на 100) - 3 депутата от 240, които нищо не променят. 
Има нещо гнило в Дания (ППДБ)! 
Каква може да е истинската причина? 
КОНТРАБАНДАТА! 
Калин Стоянов им разкри контрабандните канали. Арестува контрабандистите и шефката на Агенция митници. Слуховете са, че има и други замесени до върха на държавното управление! Дали и самият Асен Василев не е разменял смс-и с арестуваните контрабандисти? Имал ли е срещи с тях в хотел "Романтика"? 
Отмъщение за разбитият канал е единственото логично обяснение за яростната атака на ППДБ към МВР министъра Калин Стоянов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Боико
преди 4 седмици

Кумгейт...вместо в затвора дава акъл...ако имаш такъв ще усетиш че народната любов вече ви диша в лоените вратове

Откажи
Българинът
преди 4 седмици

Искат си Рашков. Да спретнат ала-бала с президента и да гледат как полицаите тормозят бабичките по селата. А пудела да носи пачки

Откажи
Бай Стамат
преди 4 седмици

Не беше ли този който с Пеевски договаряха кой да вземе да прави държавната поръчка, май за лот от Хемус беше, след приключването на една комисия, без да знаят останала да работи едната камера и микрофона и се чуваха как се договарят кой колко да открадне. Абе казано накратко крадеца вика дръжте крадеца. Когато крадеш съзнанието толкова ти се обърква че почваш да си мислиш че всички са крадци. Затвор за държавна измяна на бок.луците от държавното и общинско управление.

Откажи