Човек на Слави каза какво ще правят с третия мандат за правителство

Станислав Балабанов се изказа остро по адрес на социолозите и техните прогнози за изборите

Човек на Слави каза какво ще правят с третия мандат за правителство | StandartNews.com

Източник: БНТ

Решението на "Има такъв народ" да не подкрепят ГЕРБ в първия мандат и евентуален втори мандат на ДПС, е в отговор на социолозите, които са прогнозирали обратното. При евентуален трети мандат, връчен на тях, ще разговарят с всички парламентарни групи. Това обяви Станислав Балабанов от парламентарната група на ИТН на влизане в сградата на Народното събрание.

За пореден път, за да докажем на всички платени партийни социолози, анализатори и политолози, че тяхната теза е несъстоятелна, от края на тези избори всеки ден в студиата се опитваха да използват всякакви определения срещу "Има такъв народ", каза той.

"Едва ли не, че ние сме третият елемент, патерицата на ГЕРБ и ДПС. Не, ние не сме като ПП-ДБ. Защитихме всички тези 125 000, които гласуваха доверие към ИТН и сега ако има разум в 50-ия парламент и стигнем до третия мандат, ИТН е готов да го получи и да предложи експертен кабинет и да отвори разговорите към всички политически партии в парламента, които не искат да тласкат държавата към избори", подчерта Балабанов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Пловдивчанин
преди 2 седмици

СлавиТрифонов още не може да прости на Б. Борисов, че като кмет на София не му позволи да купи голямата сграда в центъра на София. Злобата у човека умира със самия човек. .

Откажи