Чакъров се издаде защо се бутат пред Боянския сарай. Трезорът на Доган

Тепърва ще излизат наяве много скрити тайни

Чакъров се издаде защо се бутат пред Боянския сарай. Трезорът на Доган | StandartNews.com

Джевдет Чакъров се издаде защо е напрежението пред Боянския сарай и какво отнема съня на деребеите на Доган.

Голяма част от архива на ДПС е вътре и ние сме силно обезпокоени, каза той.

Чакъров избяга от въпросите на журналисти дали това е нареждане на Доган и какво му е казал почетният председател като заяви, че това са били лични разговори. Той на няколко пъти се оплака как вече втори ден не могат да се доберат до вътрешността на сарая, въпреки че и Илхан Кючюк искал да влезе, и синът на Доган - също.

Отговорът на Чакъров дава потвърждение защо напрежението е само пред „Боянския сарай“ в столицата, а не и в парка Росенец, където е лятната резиденция на Ахмед Доган и където е почетният председател.

Не архива на партията, а трезора на Доган е зорът на рехавия протест на деребеите, озаглавен гръмко от Илхан Кючюк като Поход на демокрацията.

Според 24 часа Родопи в помещението, в което най-дълго пребивава Доган повече от 15 години на столичната улица "Беловодския път", има трезор, чието съдържание знае само той. Освен милиони и злато, по всяка вероятност са скрити и други тайни.

Появи се и информация за "блиндиран апартамент", който бил трезор на Доган.

Защо Ахмед Доган изпрати мюретата си да правят циркови изпълнения пред сарая му в Бояна, докато той гледаше сеир от луксозния си палат на Росенец? Този въпрос витаеше над главите на част от посветените в задкулисното битие на почетния председател на ДПС. Отговорът се оказа в несметното богатство, което Сокола е скрил в блиндиран апартамент на територията на столичната си обител, пише „Блиц“и добавя, че в тайника на Доган имало такова количество злато, което можело да се конкурира със запасите от благородния метал в БНБ. Тепърва ще излизат наяве много скрити тайни.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
10 Коментара
Коко Шанел
преди 2 седмици

Вместо да пазите престъпника и крадеца пред сараите му, отидете на площада и се поклонете пред бедния и нещастен народ, който крадяхте години наред и му поискайте прошка.

Откажи
Пловдивчанин
преди 2 седмици

Г-жо Шанел, ЗАБЕЛЕЖКАТА Ви е супер уместна.

Откажи
Петър Чобанов
преди 2 седмици

Да, Доган има архив кой колко е грабил народа

Откажи
Един от народа
преди 2 седмици

Присъединявам се към написаното от Коко Шанел, Пловдивчанина и Петър Чобанов.

Откажи
Бонго Бонго
преди 1 седмица

Почетната пръйдня амед Буркан почетно се изниза като почетна пръйдня, тоест пръйдня с внимание или внимание пръдня. Това е Ахмед Доган почетният доктор по философските науки- терорист. Къде сте виждали вие терорист доктор? Заиграха се с етническият модел, но не посмяха да кажат думичка, защото и другите са турци, а само е имало заповед за атака срещу полицията ни. Вън пръдльо мръсен вън. Толкова турци са изгорели от тия Доган... Сега ще имат възможност да гласуват срещу него и техните права да се чуят, колкото и моите в България. Почетната пръдня Доган е толкова хорошутка, колкото почетният пръдлю Румен Радев кокарджата.

Откажи
Аноним
преди 1 седмица

Абе,Бонго!Ти наистина си Бонго от племето МИРИЗЛИВА УСТА! Какво общо има президента с турчина,бе тъпак!Айде малко прочети нещо и тогава разнасяй зловоние!

Откажи
Николай
преди 1 седмица

Каде спие държавата у не арестува Доган.той е един турски циганин.дпс да си ходят в турци.е не сме никаква държава двайсет човека притесняват стотици граждани.със тия сараи дори той не е собственик .

Откажи
Бай Мангал
преди 1 седмица

Този дъндарски циганин цял живот снася на ДС и живя на гърба на народа. Държавата да разследва с какви пари е плащал годините живот в страните, след като нищо не работи и формално няма доходи!

Откажи
Бай Мангал
преди 1 седмица

Сараите имах предвид, не страните.

Откажи
КОНСТАНТИНОВ
преди 1 седмица

КРАИНО ВРЕМЕ Е ДОГАН ДА БЪДЕ ПУБЛИЧНО ЕКЗЕКУТИРАН

Откажи