Борисов с уникално сравнение! Какво е ГЕРБ

Лидерът на партията е на обиколка във Велинград

Борисов с уникално сравнение! Какво е ГЕРБ | StandartNews.com

Източник: Фейсбук

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов остана верен на своя стил и на предизборно събитие във Велинград.

Заедно с него в залата са още Николай Нанков, както и кметът на града Костадин Коев.

  Градоначалникът благодари на Борисов за свършеното в общината, за изградената инфраструктура и най-вече за изграждането на Панорамния път, който е станал визитка на Тур дьо Франс.

"За община Велинград има гласувани средства 57 млн. лв. благодарение на парламентарната група на ГЕРБ и най-вече с благословията на Бойко Борисов. Имаме подписани договори с МРРБ за 27 млн. лв., които ще бъдат вложени в кварталната инфраструктура", обясни Костадин Коев.

Той се похвали, че в града започва изграждането на нов водопровод. И благодари за това, че на последното заседание на парламента с подкрепата на ГЕРБ и Борисов ще има пари за Клептуза.

"Водим позитивна кампания, една лоша дума не сме казали за нашите опоненти. Обиколихме общините по два пъти, стиснахме стотици ръце. Не сме казали лоша дума, а нашите опоненти ни заливаха с помия, за да се докопат до властта. Е, докопаха се и се сгромолясаха", каза водачът на листата на ГЕРБ за област Пазарджик Красен Кралев.

"Нашата пейка е като пейката на Реал Мадрид. За всеки един експерт има по още двама, които могат да го заместят. Нас не ни е страх да носим отговорност", каза още бившият спортен министър.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Петър
преди 2 часа

Няма отърване от бодигарда и пожарникара .....иска власт за да си отмъщава и доразруши всичко ....магистралния айдук .Само сърбина оня с който заедно са грабели ,знае за него всичко ..Сретен Йосич .

Откажи