Борисов отсече! Ключови думи за нов кабинет

Какво каза отново лидерът на ГЕРБ

Борисов отсече! Ключови думи за нов кабинет | StandartNews.com

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново призова избирателите към активност на вота.

Смисълът на тези събирания е да убедим хората да гласуват, заяви Борисов в Асеновград, където стяга актива в Пловдивско.

Те търсят начин да кажат, че изборите са били опорочени, каза по адрес на "Промяната" той. Чудят се как да излъжат Запада, че правят прозападно правителство с "Възраждане" и БСП, заяви лидерът на ГЕРБ.

Борисов отново се изказа срещу идеята на ПП-ДБ за равноотдалечен прмиер. И си спомни как са ставали назначенията в кабинета "Денков" и кой е излъчил вътрешният министър.

Кой е казал, че тази оферта за равноотдалечения премиер е за нас? Тя е за "Възраждане" и за други, посочи в словото си пред множеството Борисов.

Те не желаят да има правителство. Никой освен нас не желае да има правителство - при 18 милиарда дупка  бюджета, категоричен бе Бойко Борисов. Според него "Промяната" само се правят за пред хората.

И обясни защо от ГЕРБ искат да има редовен кабинет: "Искаме да имаме правителство, защото толкова неща могат да се правят, а вече четири години - нула. А толкова пари чакат - европейски фондове, от НАТО..."

"Нека всички да видят, че ние искаме да направим правителство", обобщи Бойко Борисов.

Водачът на предизборната листа в региона Цвета Караянчева бе от първите оратори.

"Апатията е налегнала нашите избиратели. Ние не искаме вече тази фалшива промяна. Искаме стабилност и сигурност. Ние не сме партия, която кара с автобуси към урните. Караме с политики", каза в началото на срещата тя.

"Ние нямаме намерение да се караме. Най-основната задача на всяка партия е да събира около себе си експертен потенциал. След това се опитваме да ги излъчим като министри", каза друг от ораторите - Тома Биков.

"Когато кажем на хората, че няма никакво значение да гласуват, защото излъчват министи, за които никой не е гласувал, идва ниската избирателна активност. Къде са министрите на кабинета Денков-Габриел", продължи Биков.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай