Борисов даде обещание за правителство. Посочи голяма гавра на ПП-ДБ (На живо)

Препълнената зала посрещна лидера на ГЕРБ с овации

Борисов даде обещание за правителство. Посочи голяма гавра на ПП-ДБ (На живо) | StandartNews.com

Източник: Фейсбук/Бойко Борисов

Този път ще направя всичко възможно да има правителство!

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който пристигна в Ихтиман на предизборна среща с актива и симпатизанти на партията.

Аз ви гарантирам, че този път ще успея да направя правителство. Какво ще направим - ще видим. Кой, как и защо", обеща Бойко Борисов, като след това все пак си остави вратичка в плана - "но със 60 депутати не мога".

Препълнената зала посрещна лидера на ГЕРБ с овации.

Пред събралото се множество бяха представени кандидатите за народни представители на ГЕРБ-СДС за София-област.

ППДБ се подигравали, като раздавали дръвчета за засаждане, посочи Борисов. И попита:  Къде е в България равноотдалеченият човек за премиер, кой е тоя някой друг, да не е извънземен. Ние затова сме партия, за да понесем отговорност, затова идват хората. 

Не ни трябва равноотдалечен, а всички да сме вътре, за да носим отговорност. Ще направя всичко, за да има правителство този път, категоричен бе Борисов.

Той заяви, че е обещал на европейските си партньори, че ако има мнозинство, ще се приемат всички нужни закони, за да получим парите по Плана за възстановяване и устойчивост (ПВУ). По думите българите имат инстинкт и ще разберат, че е време да се излезе от политическата криза.

 "Те в ЕС зорлем ни чакат, благодаря им, че ни чакат - България да получи някакви пари", добави Борисов.

Той се обърна към ПП-ДБ и каза, че няма да им позволи повече да използват ГЕРБ и да ги обрисуват отрицателно. "Ако има положителен герой в тази държава - това сме ние", отсече той.

Кметът на града Калоян Илиев разказа какво е направила партия ГЕРБ за града и какви щети са нанесени, когато по времето на Орешарски и на ППДБ не е управлявал екипът на Бойко Борисов. 
 

Очаквайте подробности!

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Иванов
преди 21 минути

Борисов обича да казва какво са направили другите за четири години, но забравя умишлено да отбележи, че в последните две ГЕРБ има най-много депутати във върховния орган на Държавата - Парламента и нищо не направи.

Откажи
Иванов
преди 15 минути

Да добавя, в последните години Борисов не разбра една проста истина - другите партии биха се разбрали с ГЕРБ, но него не го искат! ПРОСТО ДРУГИТЕ НЕ ИСКАТ БОРИСОВ ДА СЕ МЕСИ И ЗА ТОВА НЯМА ПРАВИТЕЛСТВА!

Откажи