Алгафари зове психиатри да се заемат с българските политици

По думите на Алгафари със сигурност ще има предсрочни избори

Алгафари зове психиатри да се заемат с българските политици | StandartNews.com

Източник: Нова телевизия

За политолози, социолози и пиари е все по-трудно да коментират българската политика и процесите в нея, защото се получават алогизми. По-скоро психиатри трябва да коментират родните политици, заяви пред Нова телевизия комуникационният експерт Нидал Алгафари.

Президентът Румен Радев трябваше да задържи втория мандат около две години, след което да излезе на политическата сцена и да вземе властта, коментира с усмивка той.

По думите на Алгафари със сигурност ще има предсрочни избори. "Може би ще се нагледаме на същата картина като сегашната. Личностите ни са с голямо его, отново ще поставят безсмислени условия - няма да се коалират с определени хора. Това го правят 10 души в страната, другите не са съгласни, но нямат властта да го променят", допълни той.

Журналистът Асен Агов, който гостува в Нова заедно с Алгафари, заяви, че цялата процедура по връчване и връщане на мандати е станала скучна. Според бившия депутат, време е да се разбере, че политическата система е изчерпана и трябва дълбока промяна в нея.

По темата на деня Агов каза, че смята, че с оставката на Байдън си отива цяло поколение. "Той ми беше на гости през 1999 г. и прекарахме доста време заедно. Това е смирен и напълно убеден в демокрацията човек. Той показва едно качество, отсъстващо в политиците у нас - себеотрицание", посочи Асен Агов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Правителство на „Отечествения фронт“: Радев, Доган и Прокопиев пробват да заграбят властта без избори

Правителство на „Отечествения фронт“: Радев, Доган и Прокопиев пробват да заграбят властта без избори

В разгара на лятото в държавата тече преврат. Втори ден никои не отрича този факт, дори напротив – телефонната слушалка на капитулиралия Христо Иванов...

Коментирай