Топ астролог видя странни облаци, посочи опасните за България дати през ноември

Налице е природно знамение, следващите 4 дни са много критични, каза Филип Филипов

Топ астролог видя странни облаци, посочи опасните за България дати през ноември | StandartNews.com

Астрологът Филип Филипов, който предсказа терористичния акт на бургаското летище и земетресенията в Перник и Турция месеци преди тези събития да станат факт, предупреждава за нова опасност.

На картата на България той е показал с червени точки местата, където по думите му е много вероятно да се очакват бедствия. Единият район е Бургас, а другият Ямбол. Останалите две критични точки са край София, предаде БЛИЦ.

„В последните дни изключително странни облаци, подобни на тези, появили се преди голямото турско земетресение, се появяват и над България. С колежката ми Адриана Вотей направихме допълнителен анализ на ситуацията, за да намерим има ли опасност относно България.

Първо е налице природно знамение - много странни облаци, които са видни от всички.

Второ, Адриана забеляза, че Луната от хороскопа на България от 1989 година е засегната пряко от Слънчевото затъмнение на 2.10, а аз установих, че Слънцето в хороскопа на България от 2007 година е също засегнато от затъмнението на 2.10“, пише известният астролог и физик от Варна във Фейсбук.

„Това показва възможни проблематични и опасни събития относно България, които засягат народа, управляващите, но и живота и жизнената сила на хората.

Трето, Новолунието на 1.11 показва и чрез трите метода на анализ, които ползвам, че са налице опасни сеизмични линии преминаващи през България, и вие можете да ги видите на картината към поста. Трябва да се уточни, че местата на пресичане, показани с червени кръгове са доста опасни, но риска не е малък и по протежението на линиите, които преминават през България (кръстосването на 3 линии над София трябва да се игнорира, защото то възниква поради самия метод за анализ)“, обяснява той.

„Всеки напреднал астролог може сам да намери същите астрокартографски резултати така, че това е обективен анализ, постигнат по научен път, и не е мое субективно мнение“, казва още Филипов.

Той споделя, че не цели да стресира населението на България, а само да намали риска за живота и здравето на хората с проактивно поведение и разумни мерки.

Според него е налице код червен за сеизмична активност.

„Независимо, че опасността е преди всичко относно месец ноември, понякога събитията започват по-рано. Периодът 20-24 октомври е доста опасен поради проблемен аспект между Слънцето и Плутон.

След това поради самото Новолуние на 1.11 е налице сеизмична опасност в периода 27.10-4.11, а след това 8, 11, 16, 20 и 24 ноември +-1 ден са също опасни дати.

За съжаление не е налице само сеизмичен риск, но и общ риск от природни бедствия, както и тенденция от сериозни политически трусове“, предупреждава астрологът.

„Тъй като рискът е сериозен, препоръчваме до края на месец ноември всеки ден от 12:00 на обяд да се работи с Колективна молитва с Добрата Молитва на Учителя, 91 Псалм и молитвата да завършва с лични думи за защита на България, съседните ни народи, семействата и близките ни“, добавя той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай