Тежко нощно меле на пътя вкара двама в болница

Пътните полицаи установили, че на пътното платно е преобърнат лек автомобил "Фиат"

Тежко нощно меле на пътя вкара двама в болница | StandartNews.com

Източник: МВР

Двама пострадали са в болница след катастрофа, станала тази нощ на автомагистрала "Хемус", съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен. 

Сигналът за пътнотранспортното произшествие е приет в 01:50 часа в дежурната част на ОД на МВР в Шумен. Съобщено е за преобърнат на пътното платно лек автомобил и друг, който се ударил в него, допълват от полицията. Към мястото на произшествието са насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ.

Пътните полицаи установили, че на пътното платно е преобърнат лек автомобил "Фиат" с русенска регистрация. Водачът загубил контрол над автомобила, ударил се в крайпътната мантинела и се преобърнал по таван в лентата за изпреварване. Ударен е бил от пътуващия в същата лента водач на лек автомобил "Ауди" с варненска регистрация.

Шофьорът на фиата е откаран в шуменската болница в тежко състояние, а на аудито - в болнично заведение във Варна, с контузни рани в областта на главата.

Въведена е временна организация за движение по автомагистралата от надлез Нови пазар в посока към Варна, като движението се пренасочва по път I-2 (стария път за Варна) заради инцидента и извършване на оглед в светлата част на деня, допълват от полицията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай