Потрес! Предложиха брак на жената на убития Пейо Пеев

Върти се сложна плетеница от далавери

Потрес! Предложиха брак на жената на убития Пейо Пеев | StandartNews.com

Повече от шокираща новина, свързана с жената на убития Пейо Пеев - Габриела.

Обвинената са участие в убийството на мъжа си Габриела може съвсем скоро да стане булка. Очаква се след празниците фаталната жена да получи предложение за брак от IT специалистът Стефан Илованов, научи "България Днес" от самия него.

Мъжът обмислял да предложи на Габриела още докато била зад решетките, но решил да изчака по-добър момент за романтичното предложение.

След като съдът реши да пусне Габриела под домашен арест, кандидат-женихът е категоричен, че времето му вече е дошло.

"Сега вече мога да направя предложението за брак в по-подходяща обстановка. Ще посетя Габриела в дома й по празниците и ще й предложа да ми стане жена", зарече се пред "България Днес" Иливанов.

Стефан Илованов е участник в много каузи, свързани със защитата и намирането на добри стопани за бездомните животни. За вестника сподели, че се е грижел и за кучето на Габриела и майка й и така се запознава със семейството. След драмата с убийството на Пейо и обвиненията на Габриела Стефан казва, че иска да й помогне, защото била "добра жена".

"Ако сключим брак и аз получа попечителството над децата, ще мога да ги водя в затвора, да виждат майка си, каквато и присъда да получи Габриела", казва Стефан.

"А и Габриела е добър човек и заслужава добра съдба за децата си", добави компютърният специалист.

Кандидат-женихът каза още пред вестника, че в килията 33-годишната Габриела е получила четири инсулта.

Ако получи "да" от Габриела, Стефан планира да осинови и децата на избраницата си. Как ще се случи това дори и след като се ожени за нея, е много трудно да се прогнозира. Засега се знае, че Светлана Георгиева, лелята на Габриела, е изявила официално желание да поеме грижата за децата на племенницата си.

"Процедурата обаче не е приключила. Но аз смятам, че е най-добре за децата да се грижи майка им", каза за "България Днес" самата леля.

В студиото на "Денят започва" по БНТ бившият депутат от ПП Велико Минков огласи резултатите от ДНК анализа, сочещи, че той, а не убитият Пейо Пеев е биологичният баща на Кристиан Пеев, и се зарече да поведе съдебна битка за признаването на родителските права над Кристиан.

"Докато не се произнесе съдът, нищо не може да се твърди със сигурност", коментира за вестника адвокат Димитър Вълков, защитник на обвинените за убийството на Пеев майка и дъщеря.

Той поясни още, че в килията неговата подзащитна Габриела е получила не инсулт, а мозъчен инфаркт.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Янка
преди 4 месеца

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Откажи