Последните думи на Биляна! Проговори близка приятелка

Беше много тревожна, депресивна, споделя Виктория Венева

Последните думи на Биляна! Проговори близка приятелка | StandartNews.com

Тежки тревожни и депресивни мисли е имала младата майка Биляна Петрова, която бе обявена за издирване, а този следобед бе открита мъртва. Това съобщи нейната близка приятелка Виктория Венева, който най-вероятно е последният човек, видял Биляна жива. 

ВИЖ ОЩЕ: Трагедията е пълна! Откриха мъртва изчезналата Биляна

Сутринта преди изчезването си младата майка е била вкъщи със свекърва си и Виктория. Двете жени останали да гледат децата, докато Биляна е била на лекар, разказа приятелката през Bulgaria ON AIR.

"Беше много тревожна, депресивна, с дълбоки тревожни мисли. Казваше, че всичко около нея е хаос, търсеше само кой да гледа деца, тя казваше, че не може да се грижи за тях", сподели Виктория. 

Сутринта Мартин е на нормативи, аз бях тук със свекърва й и с нея. След прегледа при психиатъра е избягала, тъй като вероятно е чула, че искат да я хоспитализират, сподели още Венева. 

Около 14 часа тялото на 31-годишната Биляна  бе открито на ул. "Пиротска" - на 750 метра от психиатричното заведение, в което е закарана и от което е изчезнала. 

По непотвърдена информация по тялото няма намерени следи от насилие. Все още обаче не е ясно каква точно е причината за смъртта.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Bnnbn
преди 2 часа

Щом е изчезнала и е намерена мъртва в района на нелегалните мигранти-престъпници, значи 100% са замесени! Ако беше се самоубила, щяха да я намерят за минути, щом толкова хора са я търсили. Полицията обаче никога няма да признае, че нелегалните са виновни. Вече има много примери как прикриват престъпленията им!

Откажи
лили23
преди 15 минути

Или най лошия варят нещо от семейството да са и дали да хапне или изпие преди да тръгне за прегледа 🤔

Откажи