Нов случай на долна селяния в столицата!

Защо се стигнало до разправията

Нов случай на долна селяния в столицата! | StandartNews.com

Класически случай на долна селяния в столицата.

Мъж твърди, че е бил пребит, след като паркирал колата си пред блока, в който живее. Нападението станало в столичния квартал „Овча Купел”. Иван Тумбев обяснява, че вече над година получава бележки на колата си с текст: „Не паркирай тук” или „Паркирането забранено”. Заварвал е автомобила си и със счупени чистачки.

В сряда, след като мъжът паркирал колата си, дошъл негов съсед и го попитал докога ще паркира там. „Човекът се облегна на вратата на автомобила ми, каза, че не мога да паркирам там. Отговорих му, че това са общи, а не частни места. А той каза да си разкарам колата”, обясни Тумбев пред NOVA.

Словесната разправа преминала във физическа, след като съседът ударил потърпевшия с юмрук. „Той ме свали на земята, аз го дръпнах и паднахме. Наш съсед се появи и ни разтърва”, допълни Тумбев.

Иван твърди, че не е запречвал други автомобили и не е паркирал пред гараж. След инцидента подал жалба в полицията и си издал медицинско свидетелство за нанесените травми. От СДВР потвърдиха за подадения сигнал, Шесто районно управление в София работи по случая.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
dianem
преди 1 час

Иcкатe напълно нови yсещания в CEKCA? Tогава тpябва да опитате това нещо:----- https://do.my/xpro

Откажи