НОИ пусна най-важната новина за пенсиите и паричните обезщетения

Датата за изплащане на обезщетенията за безработица през този месец е 17 юни

НОИ пусна най-важната новина за пенсиите и паричните обезщетения | StandartNews.com

Източник: БГНЕС

Плащането на пенсиите през юни чрез пощенските станции ще започне на 7 юни (петък) и ще завърши на 20 юни (четвъртък), съобщават от НОИ.

Преводите на сумите за юнските пенсии по сметките на пенсионерите, които получават парите си по банков път, ще бъдат извършени на 7 юни 2024 г.

Датата за изплащане на обезщетенията за безработица през този месец е 17 юни (понеделник).  

На 4 юни на всички правоимащи лица ще бъдат изплатени паричните обезщетения за бременност и раждане, за отглеждане на дете до 2-годишна възраст и за осиновяване на дете до 5-годишна възраст за предходния месец май.

Информацията за всички видове плащания, извършвани от Националния осигурителен институт към осигурените лица и пенсионерите, се актуализира всеки месец и е достъпна през интернет страницата на института, рубрика „Календар на плащанията“.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
5 Коментара
Неграмотен
преди 1 месец

Какво ново само пишете да се намирате на работа.Кой не знае кога се изплащат пенсиите и помощи

Откажи
Йол
преди 1 месец

Хемороиди от седене имат,затуй пишат,кога се изплащат пенсиите!!!

Откажи
Ива
преди 1 месец

Само ми кажете, как не ви беше срам да не преведете парите за майчинство не знаете ли,че беше 1 ви юни и има нужда нещо да се купи за тези деца или да се заведат някъде как не ви е срам изроди мръсни, Господ ще ви го върне! Амин!

Откажи
Лили
преди 1 месец

Мила Ива, тези уяденци си взимат паричките като държавни служители и не им пука. При толкова страсти около добавките за Великден дадоха пари на " бедните " наркомани с ТЕЛК, а всички пенсионери получиха пенсиите след Великден. Идват избори, да им резнем мераците за власт! Но жалкото е, че има хора, които още им вярват...

Откажи