Незабравима тв водеща проговори! Ужасната драма

Води битка със здравословните проблеми

Незабравима тв водеща проговори! Ужасната драма | StandartNews.com

Много обичана наша тв водеща от времената на соца разказва за жинейските си неволи.

"Все още лежа в болницата, не съм изписана." Това сподели ексклузивно пред "България Днес" незабравимата водеща Мария Янакиева.

Скоро се появи информация, че Янакиева е приета по спешност в столична болница и преминава през коремна операция, както и че вече е изписана. Част от тази новина се оказа невярна - водещата все още лежи на болничното легло.

"Би трябвало да се възстановявам", допълва Янакиева. Думите й сочат, че най-вероятно бившата водеща се възстановява бавно и без усложнения от манипулацията.

Според източници славната говорителка е приета в Коремната хирургия на УМБАЛ "Царица Йоанна" - ИСУЛ и е оперирана от д-р Пейчинов. Янакиева не сподели от какво е страдала, нито и за това каква е била самата операция. Увери ни, че ще говори по-нататък за цялата епопея, през която е преминала.

Това не е първата борба на Янакиева с болестите. Любимата на поколения българи говорителка споделя пред нас как ослепява с едното око.

"Направиха ми операция "изстудяване" и не виждам в момента с едното око. Добре се чувствам. С едното око чета, с другото гледам. Много е тъжно с едно око, вървиш, не знаеш как да хващаш предметите. Но не се оплаквам, преживяла съм какво ли не в този живот",

От три години легендарната Мария полага усилия да не загуби зрението си напълно след претърпяната втора операция на очите.

Децата на водещата са плътно зад нея и правят всичко, което могат, за да й помагат да се бори със здравословните си проблеми, като й изпращат лекарства от чужбина.

Преди година и половина Мария загуби своя съпруг Веско Цоневски, който бе част от прочутия мъжки хор "Гусла". 

Самата тя навремето била на косъм да стане певица и в бранша й предричали кариера на мецосопран, но животът й поднесъл други изненади, като започнала в БНТ.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Skinny Puppy
преди 2 часа

Е как само вашите снимки, госпожо Стандарт Новини, са най-гадните? Как е възможно всичките ви колеги да си намират хубави снимки, а на вашите трудно се разбира човек ли е, стоножка ли или раздърпан парцал от вехто родопско одеало? Ако имате нужда от очен преглед си вземете направление. Тази жена, за която пишете е същия случай. Как така незабравима водеща, като не се вижда кво е?

Откажи