Натали Трифонова ни превърна в шушулки с тази прогноза за времето

През следващите дни захлаждането ще продължи и сутрешните температури към края на седмицата ще падат

Натали Трифонова ни превърна в шушулки с тази прогноза за времето | StandartNews.com

Синоптичката Натали Трифонова поразвали настроението на българите като обяви, че температурата до дни ще падне до нулата, пък и под нея, след като през последните дни се радвахме само на топло време.

В сряда вятърът в цялата страна ще се ориентира от север североизток и с него ще нахлува студен въздух, а температурите ще се понижат и максималните ще бъдат от 15-16 в Североизточна България до 21-23 градуса в Горнотракийската низина и крайните югозападни райони. В София следобед се очакват около 19 градуса.

В планините ще преобладава слънчево време, като временни увеличения на облачността ще има над източните райони на Стара планина.

Вятърът ще бъде умерен по високите части и силен от север, северозапад. Максималната температура на 1200 метра височина ще бъде около 15 градуса, а на 2000 метра - осем градуса, съобщи Натали Трифонова по бТВ.

През следващите дни захлаждането ще продължи и сутрешните температури към края на седмицата ще падат и до нула градуса. На места максималните ще бъдат предимно между 11 и 16 през деня, а вероятността от валежи е малка, добави красивата синоптичка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай