Народът трепери от Явор Дачков! Припомниха му Волгин

Хората се молят Гришо и Джокович да бъдат пощадени

Народът трепери от Явор Дачков! Припомниха му Волгин | StandartNews.com

Днес на родна земя отново ще има мащабно събитие и с неминуем широк отзвук.

В 20 часа е историческия двубой между Григор Димитров и Новак Джокович.

Събитието е неповторимо за България, защото привнася в страната ни зрелище, каквото виждат само в богатите западни страни.

То е сравнимо по интерес с концерта на Ед Шийрън и Андреа Бочели.

И в двата случая известният журналист Явор Дачков се изказа брутално за цяла плеяда изтъкнати звезди: 

Ед Шийрън, Адел, Тейлър Суифт. Безлични гласове, които се харесват толкова повече, колкото са по- незабележими, каза за тях Дачков.

За геният Бочели Дачков каза: "Андреа Бочели пее така, както Андре Рио свири на цигулка и Рихард Клайдерман свири на пиано. Кошмарно банално и абсолютно формално. "

 "Той е сляп, което обезоръжава всяка критика към неговата посредствена музика, което от своя страна е цялата идеология на умнокрасивия неолиберализъм."

Всичко това поражда почти пълна сигурност, че Дачков ще напише коментар и за мача между Григор Димитров и Джокович.

Ситуацията обаче е доста опасна, понеже Джокович е икона за западните ни съседи - сърбите.

Макар Джокович да се води бунтар, то играта и бизнесът в тенисът си е част от западния либерален модел, за който няма граници, раси и етноси.

Та Дачков сигурно чеше перото вече, пише Петел.бг.

Преди няколко години Петър Волгин, който сега е евродепутат от "Възраждане" написа доста злобен коментар за Григор Димитров:

Ето малко инфантилното социално звучене на тези редове.

"Изключително досадно е постоянно да ни занимават с Григор Димитров. Няма абсолютно никакво значине дали въпросният Гришо е спечелил, загубил или завършил реми. Дали е увеличил банковата си сметка или не също би трябвало да вълнува единствено самия него.

 Да превръщаш някакъв спортист в идол, да се възторгваш от победите му или да ревеш при загубите му е признак на много, ама наистина много нисък интелект.", написа тогава Волгин.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
26 Коментара
уаааааа
преди 1 ден

Този педал откъде се появи ?

Откажи
мечо
преди 1 ден

Този "педал" 4 върлия комуняга Петър Волгин от "Възраждане" който толкова ЛАЕ праотив ЕС ама се докопа да взима заплата в ЕВРО. Защо не отиде някъде където заплатите са в РУБЛИ??

Откажи
Ицко
преди 1 ден

Защото може!

Откажи
мечо
преди 1 ден

Ицко, ами ти защо още "подсмърчаш" в Б-ия?

Откажи
Пешко
преди 1 ден

Ако Волгин е комуняга, Вие сте Карл Маркс...Беше време, когато Волгин беше най-яростното и надъхано гласче на СДС по БНР !!! Помнят се сутрешните му политкоментари за мястото на РБ в ЕС и НАТО !!!

Откажи
От мен
преди 23 часа

Петко.Ами и аз мисля,че ония лапар волгин е типичния комуняга. Тоя е от тая порода комуняки които живуркат на принципа "аз съм с Вас - които сте на власт".Не че възраждане в момента са на власт,но лапара надуши келепира и отиде при тях защото нито една друга формация не го иска.А те във възраждане са събрани от кол и въже.Копейката, цончо, някакъв си брейка му викат, петърчо волгин и какви ли не още комуняги.

Откажи
Рени
преди 1 ден

То и въпросното мнение, "предизвикващо" Дачков, е повече от боклучаво. Защото за да достигне и разбере Дачков, човек трябва не само са е учил "като хората", трябва и да е "позапомнил" доста от наученото и накрая - нещо много важно: да може да използва наученото и с този багаж да анализира (който знае смисъла на думата). Та! Драги пишещи, Данков не е лъжица за всяка уста. Поне, ако не можете друго, го прочетете поне два пъти - не че е задължително!

Откажи
Чистачката
преди 1 ден

Рени, усещам, че си интелектуалка, душко...Ама вземи, та попрочети нещичко за употребата на кавичките. Или пък...питай Дачков. Той всичко знае.

Откажи
Пламен
преди 16 часа

Тиииии, сериозно ли🤣🤣🤣

Откажи
До Мечо
преди 1 ден

Ей Педро,Волгин може да отиде навсякъде,а ти до нужник не можеш да отидеш,ако не те заведат.

Откажи
Коментар
преди 1 ден

Ама какво заглавие! Народът треперил от Явор Дачков! Представяте ли си!? Все едно той е всевишен! Ха-ха! Да треперят тези които му четат измишльотините! На другите ни е все едно какво мисли Дачков.

Откажи
Контракоментар
преди 1 ден

На нас пък ни е все едно ти какво мислиш.

Откажи
Митко
преди 1 ден

А кои сте вие? Някой знае ли ви?

Откажи
Пепи
преди 1 ден

Явор Дачков да каже за сравнение, кои са музикалните творци с истински талант според неговото мнение. Всеки може да критикува, особено ако е решил това да му е стил в живота за да е по-интересен.

Откажи
Гражданин
преди 1 ден

Още римляните да прозрели, че един прост народ да се държи в подчинение са му необходими хляб и зрелища и са му ги осигурявали. Гладиаторски борби на живот и смърт или не. Смърт само когато императорът наведе пръст надолу иначе не, колко великодушно. За Гришо, преди Дачков. Кому бе необходимо това зрелище защото феновете на тениса много добре разбират, че това не може и няма да бъде реален тенис мач. Защо Гришо преди няколко години се отказа да играе за България, защо не игра на Олимпиадата както направи Джокович? Защо ли. Защото е един нарцис който харесва да задоволява само собственото си его и някоя оборотна жена защото истинските го презират. Няма нужда от подобен патос за тези събития. Тия на "Васил Левски" с нищо не обогатяват културния ни живот и е прав Дачков в критиките си. Бочели е един измислен певец който нито е оперен нито популярен, а бутиков. Шоуто в "Арена София" е само шоу, но не и тенис мач на високо спортно ниво.

Откажи
Мая
преди 1 ден

Голям злобар се извъди.

Откажи
Българин
преди 1 ден

Дали някой те разбра,че за родоотстъпниците не трябва да има милост и съжаление

Откажи
Нели
преди 1 ден

Aбсолютно съм съгласна с точния коментар.За мен Григор Димитров е един комплексар и нарцис.

Откажи
Преместих си топките
преди 1 ден

Уважавам истинските мъже с мъжко поведение. Мъж да пише злобно и по женски за друг мъж е показна демонстрация излагаща самия драскач, демонстрация на комплексарщина и ниско мъжко самочувствие. Оставете Григор Димитров на мира и погледнете себе си колко не струвате г-н Волгин и Дачков. Яд Ви е че никой за нищо дори и за лошо дори не си и помисля за вас. Вие сте във вакуум студено празно пространство каквото е вътречерепното Ви...

Откажи
Иванова
преди 23 часа

То защото Волгин е един интелект...

Откажи
мечо
преди 21 часа

Иванова, вярно е че Волгин е много интелигентен, но те Маркс и Енгелс са били интелекти от висока класа, но са докарали най-голямото бедсвие на света - КОМУНИЗМА.

Откажи
Волга
преди 21 часа

Е, то как пък да се възторгваш от един журналист, пък бил той и Волгин?! Или пък Дачков?! Или пък Карбовски?! Разбира се драмата им е обща и голяма. Един обикновен и елементарен Стоичков пък целия свят е в краката му?! Едно хасковлийче, Григор пък същата работа, че и през кревата му минаха едни от най красивите жени. Как да не му завидиш?! Още повече вероятно и Волгин и Дачков и Карбомски имат огледало в къщи.

Откажи
Нашенец
преди 12 часа

Колко деца ще последват Григор ,ще го последва детето на някой паралия а виж подвизите в леглото са по достижими.Говориме за примери и гордост.Пред това шоу е сто пъти по добре като Джокович да играе за България

Откажи
преди 21 часа

Волгин е прав.

Откажи
Габдулла
преди 19 часа

И двамата са прави.

Откажи
Нашенец
преди 12 часа

Ами прав е.

Откажи