Музикална легенда отсече! Става ли депутат

Етиен Леви с много откровени думи

Музикална легенда отсече! Става ли депутат | StandartNews.com

Една от фигурите в партията сензация "Величие" разкри много деликатна ситуация.

"Не смея да казвам нищо, защото все още резултатите от парламентарния вот 2024 г. се броят." Това каза певецът Етиен Леви за "България Днес" в отговор на въпрос дали ще стане депутат в 50-ото Народно събрание.

"Едно обаче искам да кажа, че слоганът: "Купуването и продаването на гласове е престъпление!" трябва да звучи "Купуването и продаването на гласове са престъпления!", но явно в нашата страна те не са, защото все още няма осъден за тези деяния, а те се случват на всички демократични избори в България", категоричен е музикалният педагог.

По негови думи партия "Величие", чийто член е той, все още не е провела своето общо събрание, защото очаква последните резултати от преброяването на гласовете.

"Затова нищо не мога да ви кажа относно въпроса ви дали ще стана депутат. Аз съм изключително лоялен и дисциплиниран човек и няма да си позволя да говоря, преди да съм наясно с фактите", обяснява Леви и допълва: "Важното е, че тази формация, за която всички говореха, че е някаква селска партия, защото нямаше пари да си плати и не е имала нито едно участие в националните медии, влезе в парламента с вота на хората".

По думи на музиканта партията успяла да събере симпатизанти единствено и само благодарение на живите срещи с българите по места в цялата страна.

Ако влезе в парламента, музикантът едва ли ще участва в музикалното риалити. Магърдич Халваджиян, който продуцира шоуто, е категоричен, че: "Законът за съжаление не позволява участие на политици в телевизионни формати. На този етап обаче никой не знае дали Етиен ще стане депутат".

Екипът на продуцента засега не работи върху ново издание на "Капките", но до момента не е изпускан сезон на най-гледания и успешен музикален формат и най-вероятно ще има такъв догодина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай