Луд плаши до смърт в елитен столичен квартал!

Момчето, на име Денис е с диагноза

Луд плаши до смърт в елитен столичен квартал! | StandartNews.com

Поредният психопат създава проблеми на хората в столицата.

Неадекватен млад мъж, с психо диагноза,  тероризира живеещите в столичния квартал "Лозенец". За това алармираха жители на квартала във Фейсбук.

Съседите на момчето, което се казва Денис, го познават и обясняват, че е с тежка шизофрения и няма близки, които да се грижат за него. Напоследък мъжът е започнал да напада хора, което е изправило на нокти хората в квартала. 

"Този човек често обикаля района на голямата гора и квартала. Видимо не е добре и миналата седмица е нападнал физически момичето от магазина за алкохол и цигари на ул. Златовръх и ул. Бигла - започнал е да я души.

След разговори със съседи разбрах, че в квартала и голямата гора са се навъдили доста луди, които в един момент са безобидни и си говорят сами, ала както виждаме в следващия момент нападат хора изневиделица и стават опасни. Пазете се и бъдете нащрек, макар че аз се надявам съответните органи да се намесят след жалбите за случилото се и да свършат съответната работа".

Друга столичанка разказва, че се срещнала с момчето в деня, в който са го пуснали от болницата, и е бил в напълно неадекватно състояние. 

"За жалост в болниците не лекуват, дори вредят! Пациентите биват изписвани с още по-тежки последствия, както и травмиращи спомени от преживяното там! Няма специалисти в България!", твърди Теодора Маркова.

Напълно нормално е да се разхожда с шизофрения по улиците, защото така работи системата за подобни заболявания... шизофренията има различни проявления - има хора, които просто си говорят сами, НО ако чува гласове, те могат да му насаждат мисли за престъпление... такива хора нямат връзка с реалността и са крайно опасни, така че не съветвам никой към саморазправа с тях, тъй като краят може да е с летален изход.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай