Легенда на мутрите се завърна. Един град замръзна (СНИМКА)

Диян Гайтанов-Боксьора е изтърпял 5-годишната си присъда

Легенда на мутрите се завърна. Един град замръзна (СНИМКА) | StandartNews.com

Легенда на мутрите се завърна и обяви, че се връща в бизнеса. Това накара цял град по морето да замръзне

55-годишният Диян Гайтанов-Боксьора е изтърпял 5-годишната си присъда за престъпление отпреди няколко десетилетия, съобщи "Флагман". Репортер на изданието е засякъл Боксьора в най-вървежното и скъпарско заведение на Бургас, в обичайния си вид - само по шорти и джапанки, демонстрирайки перфектната си физическа форма.

Диян Гайтанов - Боксьора е излязъл тези дни от затвора, където изтърпя 5-годишна ефективна присъда за престъпление отпреди 30 години - за склоняване към проституция. Делото срещу него се точеше с десетилетия, заради пропуски на предварителното производство.

Кадърът е от ресторант "Медуза", където сега влизат най-големите баровци от региона, но и тук Боксьора може да седи на VIP маса само по шорти, като типичния бургаски батка, с което не изневери на стила си през годините. Преди 13 години в този вид той обядваше и в култовия ресторант "Розе" на бул. "Богориди".

"Добре съм, връщам се в бизнеса, никой не може да ме пречупи", каза Боксьора пред Флагман.бг.

През последните 10 години, преди да влезе зад решетки през март 2020 г., той търгуваше с дървесина и имаше строителни обекти.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Иван
преди 2 месеца

Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:---- https://use.my/arctik

Откажи