Култов певец от Мелодия на годината става депутат

Въпреки сериозните атаки към него

Култов певец от Мелодия на годината става депутат | StandartNews.com

Легендарна фигура в родната естрада влиза в парламента.

Музикантът Етиен Леви вероятно става депутат в 50-ото Народно събрание от листата на националистическата формация "Величие", която бе голямата изненада на тези избори, защото успя да вземе близо 5 процента от гласовете на българите, предаде "Гласът на България".

66-годишният музикален педагог е водач на листите в централния софийски избирателен район 24 МИР и четвърти в евролистата на "Величие".

Седмици преди изборите името му бе опетнено като доносник на Държавна сигурност. Ето какво отговори музикантът: "Доносник от мен няма да стане! Аз семейството и кръвта си никога няма да предам!"

С острите си думи тогава певецът атакува вулкана от публикации срещу него, които го уличаваха, че е бил агент с псевдонима "Панайотов" към Шесто главно управление на Държавна сигурност.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Митко Павлов
преди 2 месеца

Г-н Етиен Леви е не само певец , но най-вече университетски преподавател и професор . Не е лошо като кажете нещо да карате до край , не само до мястото , което на вас ви върши работа . Най-важното за него което трябва да се знае е , че е внук на един от най-великите Български генерали. Айде четете и пишете всичко драги .

Откажи
Оня с коня
преди 2 месеца

Това е единственият вестен Българин с еврейски произход който мисли за родината си. Другите чифути като пАси и лОрер продадоха и ограбиха България.

Откажи