Голяма радост във Воден заради новите къщи от Делян Пеевски (СНИМКИ и ВИДЕО)

Хората благодарят от сърце на председателя на ДПС

Голяма радост във Воден заради новите къщи от Делян Пеевски (СНИМКИ и ВИДЕО) | StandartNews.com

Голяма радост в ямболското село Воден, което бе изпепелено от невижданата огнена стихия. Една самотна баба и един самотен дядо, които след опустошителния пожар останаха само с дрехите на гърба си и за които няма кой да се погрижи, вече са в новите си мобилни къщи, които им дари председателят на ДПС Делян Пеевски.

ВИЖ ОЩЕ: Пеевски дари мобилни къщи на пострадали от пожара във Воден (СНИМКИ)

ВИЖ ОЩЕ: Пеевски: Новото начало е факт!

Вчера домовете, които са напълно оборудвани, бяха доставени във Воден от зам.-председателите на Движението Станислав Анастасов и Хамид Хамид. За тях бяха определени конкретни места. Веднага къщите бяха свързани с ток и вода и самотните възрастни хора вече живеят в тях.

Такава благодарност, направо не мога да ви я изкажа, думите са малко. Огромна, огромна благодарност, повтаряха жените от село Воден, които посрещнаха Анастасов и Хамид. Направо не знам как да се отблагодарим, продължи една от тях.

Една молитва за моя началник, той е вярващ човек, отговори Хамид.

Имате ни телефоните, за всичко, което ви е необходимо – звънете, каза още Хамид Хамид.

Именно затова ни изпрати председателят на ДПС – да бъдем до хората и да решаване конкретните им проблеми, каза Станислав Анастасов. Той припомни, че по настояване на Пеевски Бюджетната комисия взе решение за закупуването по най-бързия начин на два хеликоптера за гасене на пожари, както и да се заделят 170 милиона лева за нова пожарна техника.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Анонимен
преди 1 месец

Браво на Делян Пеевски . Помага на Хората в беда ! Много хора го оплюват , не основателно . Личи си ,че не е екскурзиант ! А ония двамцата ... ?

Откажи