Германски журналисти разузнават българското Черноморие

Идеята е те да се запознаят с възможностите за спа и уелнес туризъм

Германски журналисти разузнават българското Черноморие | StandartNews.com

Източник: Снимката е илюстративна!

Репортери от Германия са на посещение по северното българско Черноморие, за да се запознаят с възможностите за туризъм, които районът предлага. Това съобщи Кармен Щрук, официален представител на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм в Германия.

Идеята е те да се запознаят с възможностите за спа и уелнес туризъм, да видят възможностите, които България предлага, след което да ги представят на германската аудитория.

Групата журналисти ще има възможност в детайли да се запознае, с това което презентира България, заяви тя. Кармен Щрук участва в 11-я годишен конгрес на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм, който се проведе в Бургас в рамките на два дни.

Щрук съобщи, че е планирано събитие в Германия, на което ще бъде представен и здравният туризъм в България. Събитието се организира със съдействието на Генералното консулство на България в Мюнхен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Аз съм
преди 6 дни

го разузнал преди 20 години и не искам повече да го разузнавам ... И от тогава , всяка година ХОДИМ НА "РАЗУЗНАВАНЕ" В ГЪРЦИЯ И В ТУРЦИЯ !!!

Откажи
Зашев
преди 5 дни

От 20г.Българското черноморие става по-цивилизовано а гръцкото-поопростачено.Дали намирате връзката??

Откажи