Фурор във Варна! Гордостта на Мъск кацна в България СНИМКА

Първи Cybertruck у нас

Фурор във Варна! Гордостта на Мъск кацна в България СНИМКА | StandartNews.com

Футористичният пикап на Илон Мъск пристина у нас.

Морската столица Варна ще е първият град в България, по чиито улици ще се движи Tesla Cybertruck.

От снимки, изпратени до БГНЕС, става ясно, че бройка от електрическия автомобил на Мъск вече е в България и предстои неговата регистрация.

Натоварен на камионетка Пътна помощ "киберкамионът" е докаран от страната на неограничените възможности и е втора ръка, съдейки по регистрационната табела. В задната част колата е брандирана с лого на варненски сайт.

БГНЕС припомня, че Tesla Cybertruck беше представен сравнително скоро - през лятото на 2023 година и хранеше големи нарежди. През юли миналата година компанията на Илон Мъск отчете скок на печалбата си за второто тримесечие, тъй като поредицата от намаления на цените доведе до рязко увеличение на продажбите на автомобили, но няколко месеца по-късно ентусиазмът секна заради производството на батерийни клетки за сребристия пикап. Самият Мъск призна: „Изкопахме собствения си гроб с Cybertruck“.

През април 2024 година Tesla обяви изтеглянето на всички 3 878 продадени до онзи момент електрически пикапа Cybertruck, за да отстрани дефект в педала на газта, който може да доведе до неконтролируемост на автомобила при висока скорост.

Само преди месец стриймърът Адин Рос подари на Доналд Тръмп Tesla Cybertruck, фолирана със снимката на бившия президент, направена миг след като нападател го простреля на митинг в Пенсилвания. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай