Етиен Леви скочи! Разкри кой го вика в ДС

Как реагира певецът на атаките

Етиен Леви скочи! Разкри кой го вика в ДС | StandartNews.com

Знаков наш естраден певец реагира на шумните нападки срещу него, свързани със списък на имена и ДС.

"Доносник от мен няма да стане! Аз семейството и кръвта си никога няма да предам!" С тези думи вчера Етиен Леви коментира вулкана от публикации срещу него, които разказват, че той е бил агент с псевдонима "Панайотов" към Шесто главно управление на Държавна сигурност.

Певецът разказа, че много преди 10 ноември 1989 г. е ходил на 2 срещи с вербовчик: "На първата ме покани да им сътруднича! На втората му казах точно това: Няма как аз точно да предам семейството и кръвта си!".

Леви припомни, че в миналото излезе доста подробен списък на музиканти, негови колеги, които са сътрудничили преди демократичните промени на ДС, и негово име тогава не фигурираше в листите.

"И сега доста услужливо някой реши да ме изцапа и да опетни името ми с думата доносник, защото ще се кандидатирам за тези избори!"

Музикантът разказа, че за пръв път в живота си членува в партия. Поканата да се присъедини към политическата платформа дошла от полк. Николай Марков.

Според него "Панайотов", под чийто псевдоним се твърди, че е бил вербуван, вероятно е името на агента, който в далечното минало той е виждал в две срещи.

"Поне така предположи вчера жена ми, но знаете ли колко незначителен е бил този човек в живота ми, когото срещнах наистина два пъти, че дори не помня името му! Не помня кога е било това, но беше много преди промените", каза Леви.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Тююююююю
преди 1 месец

Брейййййй

Откажи